Lid worden? Klik hier

VNO-NCW Oost

De kracht van de regio Oost zit met name in de maakindustrie. Ook in transport en logistiek zijn we groot. Kenmerkend voor de regio is de stevige positie in de agrifood. We willen een belangrijke rol spelen bij de huidige voedseltransitie. De streek kent prachtige innovatieve bedrijven die bewust bezig zijn met verduurzaming. Een verdere samenwerking met de regio ‘s-Hertogenbosch, waar de focus op ICT en data ligt, is belangrijk en biedt kansen.

Vanuit VNO-NCW Brabant Zeeland werken we sector-overstijgend en spreken we met beslissers. We verbinden, versterken en vertegenwoordigen ondernemers. We halen op wat er speelt en voeren de lobby op thema’s als milieu en duurzaamheid (energietransitie en circulariteit), infrastructuur en ruimte en arbeidsmarkt en onderwijs. We inspireren en delen kennis.

TEAM VNO-NCW OOST

Fleur de Best – regiomanager
“Dit is een regio die volop kansen biedt en in potentie een enorme verdiencapaciteit heeft, maar waar nog niet iedereen van doordrongen is. Het geeft mij energie om ondernemers met elkaar te verbinden en een bijdrage te leveren aan een sterke regio.”

Neem contact op met Fleur via T. (013) 205 00 11 of E. best@vnoncwbrabantzeeland.nl

Nicole de Roos – regiomedewerker
“In deze regio werk ik nauw samen met Fleur. Vanuit het Ondernemingshuis, ons hoofdkantoor in Tilburg, zorg ik voor de logistieke, secretariële en administratieve ondersteuning zoals het organiseren van ledenbijeenkomsten, events en bestuursvergaderingen.”

Neem contact op met Nicole via T. (013) 205 00 15 of E. roos@vnoncwbrabantzeeland.nl

Theo Bruinsma – voorzitter
“Mijn hart ligt helemaal bij onze bijzondere regio, waar high-tech, de primaire sector en een veelheid aan toeleveringsindustrieën samen hard aan het werk zijn. Nuchter, zakelijk, maar ook gedreven. We moeten wel keihard verder werken aan het samen beter begrijpen en ontwikkelen van onze enorme mogelijkheden!”

 

Oost-Brabant

Archief RSS feed
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement