Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Oss

VNO-NCW Oss is het sterkste ondernemingsnetwerk in de regio Oss en onderdeel van VNO-NCW Brabant Zeeland. De belangrijkste opdracht: ondernemers versterken, ondernemerskracht bundelen en een positieve bijdrage leveren aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat.

Netwerk

We verbinden ondernemers en weten wat hen bezighoudt. Samen met leden, bestuursleden en stakeholders zorgen we voor focus op relevante thema’s, zoals arbeidsmarkt en energietransitie. We bieden jou een platform waar je kennis en ervaring kunt uitwisselen. Daarnaast zorgen we via lobby voor belangenbehartiging voor een beter ondernemingsklimaat.

Belangenbehartiging

We zorgen ervoor dat het ondernemersgeluid gehoord wordt bij gemeente, provincie en landelijke overheid. Dit kan alleen als ondernemers goed verenigd zijn. Daarom hebben we een steeds bredere vertegenwoordiging, dus meer ondernemers uit verschillende sectoren. Momenteel zijn ruim 55 ondernemers lid van VNO-NCW Oss. Zij hebben een of meerdere vestigingen in gemeente Oss en ruim 20.000 medewerkers zijn werkzaam bij deze ondernemers. VNO-NCW Oss is ook hét aanspreekpunt voor het college van B&W en ambtenaren van de gemeente Oss en is vertegenwoordigd aan strategische overlegtafels zoals Kracht van Oss – Economic Board. Ook zijn er goede verbindingen met het onderwijs en de arbeidsmarktregio.

Bestuur

Het bestuur werkt ten dienste van de leden van VNO-NCW Oss en bestaat uit een goede afvaardiging van de ondernemers in Oss. Bestuursleden hebben kennis van het thema waarvoor zij in het bestuur zitten.

Voorzitter: Joep Kemkens
Arbeidsmarkt en onderwijs: Yvonne Althuizen
Infrastructuur en ruimte: Frank Verhoeven
Milieu en duurzaamheid: Marian Wagemakers
Ondernemerschap en innovatie: Koos Spierings

Lidmaatschap

Ondernemers die lid zijn kunnen meepraten. Leden verbinden we met elkaar door:

  • het organiseren van kennissessies op het gebied van innovaties, verduurzaming (bedrijventerreinen) en/of bijzondere bedrijfsbezoeken, samen met VNO-NCW Brabant Zeeland;
  • het consulteren op bepaalde onderwerpen, denk aan (onderdelen van) de omgevingsvisie;
  • het deelnemen aan een werkgroep, zoals de werkgroep arbeidsmarkt & onderwijs;
  • het organiseren van een jaarlijkse inhoudelijke bijeenkomst met het college van B&W Oss;
  • het netwerk en daarmee de kennis van VNO-NCW Brabant Zeeland open te stellen.

De collectieve belangen van de aangesloten leden van ondernemersvereniging TIBO worden ook behartigd door VNO-NCW Oss. TIBO heeft hiervoor een geassocieerd lidmaatschap met VNO-NCW Oss afgesloten.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap van VNO-NCW Brabant Zeeland >>

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Fleur de Best, regiomanager VNO-NCW Oss,
via best@vnocnwbrabantzeeland.nl of 06 – 51 78 79 91

Het team

Het team van VNO-NCW Oss is een ondernemende club mensen. Fleur bestiert deze regio en is het eerste aanspreekpunt voor leden, het bestuur en de bedrijven. Nicole draagt zorg voor de logistieke, secretariële en administratieve ondersteuning. Joep Kemkens is ondernemer in hart en nieren en zorgt als voorzitter van het bestuur voor de koers en focus op de juiste thema's.

Fleur de Best
Regiomanager
Nicole de Roos
Regiomedewerker
Joep Kemkens
Voorzitter
1
/ 01

OIK community

Aanvullend is er voor de (middel)grote industriële (maak)bedrijven in Oss de OIK community. Deze community is de organisator van De Week van de Techniek Oss. Ook richt de community zich op inspirerende en verbindende bijeenkomsten, zoals een bedrijfsbezoek met borrel en een inspiratiereis naar het buitenland. De extra bijdrage aan deze community bedraagt 1.000 euro per jaar. Meer informatie hierover via Nicole de Roos, roos@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06 – 82 58 51 30.

Week van de Techniek Oss

Dit evenement heeft als doel om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek. Gedurende deze week bezoeken basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 technische bedrijven in de regio. De Week van de Techniek wordt afgesloten met een groots opgezette Techniekdag. De nieuwste technologische ontwikkelingen zijn er te zien en te beleven en er zijn allerlei techniek-gerelateerde doe-activiteiten voor de bezoekers. Doelgroep: kinderen van 8 t/m 14 jaar en hun ouders/verzorgers. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de Talentencampus Oss. Klik hier voor een impressie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement