Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Oss

VNO-NCW Oss is onderdeel van de regio Noordoost-Brabant. Deze regio loopt van ’s-Hertogenbosch tot aan Boxmeer en kenmerkt zich door de stevige positie in de topsector Agri & Food en de ontwikkeling en innovatie in ICT en datascience. 

Het netwerk is in oprichting en behartigt de belangen van het bedrijfsleven in Oss en omgeving. Neem voor meer informatie contact op met Fleur de Best.

Het team

Het team van VNO-NCW Oss is een ondernemende club mensen. Fleur bestiert deze regio en is het eerste aanspreekpunt voor leden, het bestuur en de bedrijven. Nicole draagt zorg voor de logistieke, secretariële en administratieve ondersteuning. Joep Kemkens is ondernemer in hart en nieren en zorgt als voorzitter van het bestuur voor de koers en focus op de juiste thema's.

Fleur de Best
Regiomanager
Nicole de Roos
Regiomedewerker
Joep Kemkens
Voorzitter
1
/ 01

OIK community

De community Osse Industriële Kring (OIK) organiseert inspirerende en verbindende bijeenkomsten. Denk hierbij aan interessante sprekers en bedrijfsbezoeken, maar ook aan een inspiratiereis naar het buitenland en activiteiten zoals de Week van de Techniek Oss.

Doelgroep: eindverantwoordelijken van industriële maakbedrijven met substantiële omvang en lid van VNO-NCW Oss
Financiële bijdrage: 1000 euro per jaar

Neem voor meer informatie contact op met Nicole de Roos via roos@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06 – 82 58 51 30.

Week van de Techniek Oss

Dit evenement heeft als doel om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek. Gedurende deze week bezoeken basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 technische bedrijven in de regio. De Week van de Techniek wordt afgesloten met een groots opgezette Techniekdag. De nieuwste technologische ontwikkelingen zijn er te zien en te beleven en er zijn allerlei techniek-gerelateerde doe-activiteiten voor de bezoekers. Doelgroep: kinderen van 8 t/m 14 jaar en hun ouders/verzorgers. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de Talentencampus Oss. Klik hier voor een impressie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement