Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Eric van Schagen topman van het jaar

Eric van Schagen, CEO van Simac en voorzitter van VNO-NCW Brabant Zeeland, is door het Eindhovense magazine FRITS uitgeroepen tot de meest invloedrijke topman uit de regio. Ellis Jeurissen, directeur van de GGD, werd verkozen tot topvrouw van het jaar. 

Woensdagavond werd tijdens een online uitzending de FRITS top 50 bekend gemaakt. Het was dit keer niet de redactie van het magazine die de lijst samenstelde, maar zo’n tweehonderd ‘topmensen’ uit de regio. Aan hen werd gevraagd om hun persoonlijke top 3 in te zenden in drie categorieën: mannen, vrouwen en talenten.

Top 3

De top 3 bij de mannen bestaat naast Eric van Schagen uit Martijn Paulen (Dutch Design Week) en Willem van der Leegte (VDL). Nummer 2 en 3 bij de vrouwen zijn respectievelijk restauranthouder Eveline Wu en Tessie Hartjes, marketingmanager bij Lightyear in Helmond. Dat het ondernemerschap bij de familie van Schagen in de genen zit blijkt wel uit het feit dat we ook de dochter van Eric, Maartje van Schagen, terug zien in de top 50. We vinden haar op een mooie 14e plek.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement