Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch

VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van de regio Noordoost-Brabant. Deze regio loopt van ’s-Hertogenbosch tot aan Boxmeer en kenmerkt zich door de stevige positie in de topsector Agri & food en de ontwikkeling en innovatie in ICT en datascience. 

VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch behartigt de belangen van het bedrijfsleven in de stad ’s-Hertogenbosch en omgeving en telt ruim 200 leden. Daarnaast zijn de acht bedrijventerreinen van ’s-Hertogenbosch gelieerd aan VNO-NCW Brabant Zeeland: De Brand, Rivu, HTMT, OVP, vRO, De Herven, Spoorzone en Empel. Deze bedrijventerreinen hebben eigen besturen voor lokale belangen. Voor overstijgende belangen is de samenwerking met VNO-NCW’s-Hertogenbosch opgezet.

Team VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch

Maurice Manders – regiomanager
“Ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze leden, het bestuur en bedrijven en overheden in de regio ‘s-Hertogenbosch als het gaat over zaken die VNO-NCW Brabant Zeeland raken. Voor alle vragen kun je bij mij terecht, ik kom graag met je in contact.”

Neem contact op met Maurice via T. (06) 113 517 40 of E. manders@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

Nicole de Roos – regiomedewerker
“In de regio ’s-Hertogenbosch werk ik nauw samen met Maurice. Vanuit het Ondernemingshuis, ons hoofdkantoor in Tilburg, zorg ik voor de logistieke, secretariële en administratieve ondersteuning zoals het organiseren van bijeenkomsten, events en bestuursvergaderingen.”

Neem contact op met Nicole via T. (06) 82 58 51 30 of E. roos@vnoncwbrabantzeeland.nl

 

Marc Hoedemakers – voorzitter bestuur VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch
“Ik ben een groot voorstander van ondernemers die ‘in the lead’’zijn. Dat motto probeer ik ook als voorzitter van VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch in de praktijk te brengen. Wij moeten als ondernemers van de stad het voortouw pakken om mee te sturen richting de toekomst. Suggesties? Ik hoor het graag.”

Marc Hoedemakers is algemeen directeur bij Hoedemakers bouw en ontwikkeling. Lees hier meer.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement