Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘Het is nu toch echt zaak dat de overheid zich flexibeler op gaat stellen’ | Interview Eric van Schagen

De opeenstapeling van problemen bezorgt ondernemers momenteel flinke kopzorgen. Maar liefst 20% geeft aan binnen 3 maanden verlies te lijden, 1/3 moet geplande investeringen uitstellen en meer dan de helft kan de prijsstijgingen niet doorberekenen aan zijn klanten en afnemers. De stijging van de energie- en gasprijzen varieert van 100% tot meer dan 600% en vormt voor veel bedrijven dus een flinke kluif. Dat blijkt uit de resultaten van de enquête die wij samen met de Limburgse Werkgeversvereniging (LWV) recent hielden onder onze leden.

Klik hier voor de enquêteresultaten > 

Reactie voorzitter Eric van Schagen

Eric van Schagen, voorzitter van onze vereniging en ondernemer en topman van zijn bedrijf Simac in Veldhoven, reageert hierop in een uitgebreid interview in het Brabants Dagblad:

Lees hier het hele interview > 

'Het is aan ondernemers om er op in te spelen, maar het is nu toch echt zaak dat de overheid zich flexibeler gaat opstellen. Ondernemers willen en kunnen zich aanpassen, maar dan moeten ze wel de mogelijkheid krijgen. Ik snap best dat er wetten en regels moeten zijn, maar te veel van die wetten zijn er om te voorkomen dat mensen fraude plegen. Dat leidt tot lange procedures om een vergunning te krijgen en dat frustreert veel ondernemers. Die tijd hebben ze nu niet.'

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement