Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Geri Wijnen regiomanager Brainport

Per 1 oktober 2021 is Geri Wijnen gestart als regiomanager van de VNO-NCW regio Brainport (Eindhoven en Helmond-De Peel). Zij zal deze rol oppakken samen met Marjolein Deryckere. Wie is Geri Wijnen? Ze stelt zich graag zelf even aan je voor!

‘Vanaf 1 oktober ben ik werkzaam voor VNO-NCW Brabant Zeeland als regiomanager Brainport. De afgelopen 10 jaar ben ik actief geweest binnen de ruimtelijke ordening, retail en binnenstedelijke (vastgoed)ontwikkeling. Ik heb altijd een brede interesse gehad, dus ik kijk er erg naar uit mijn blikveld in mijn nieuwe rol te gaan verbreden. Sinds mijn studietijd woon ik al in Eindhoven. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik me nu mag gaan inzetten voor het versterken van het ondernemersklimaat in mijn eigen regio. Graag leer ik de regio van binnenuit kennen en kom ik snel in contact met onze leden. Mocht je me willen bereiken dan kan dat via 06-82098447 en wijnen@vnoncwbrabantzeeland.nl.’

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement