Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemersontbijtjes in coronatijd

In West-Brabant staat VNO-NCW Brabant Zeeland bekend om haar succesvolle kleinschalige ontbijtsessies waar ondernemers elkaar ontmoeten onder het genot van een lekker Brabants ontbijt. Helaas is een fysieke ontmoeting en het samen tikken van een eitje in deze tijden van corona niet mogelijk. Daar hebben wij iets op bedacht! 

We organiseren onze tweewekelijkse ontbijtsessies nu digitaal mét een vers ontbijtje aan huis! Met liefde en vakmanschap bereid én bezorgd door een van onze lokale leden uit de horecabranche.

Rutger Westenburg van Westenburg Assurantieën: "Erg leuk concept met een goed verzorgd ontbijtje!"

Bij het eerste ontbijtje-aan-huis-sessie was VVD Tweede Kamerlid Thierry Aartsen onze gast. Hij ging met ondernemers in gesprek over de coronacrisis en de economische steunmaatregelen. Er kwamen veel vragen voorbij, onder andere over de transitievergoeding, de NOW-regeling en de anderhalvemetereconomie. Het ontbrak de deelnemers tijdens de sessie nergens aan: Marcel de Kort van De Kort Catering uit Rijen zorgde voor lekkere belegde broodjes, een croissant, yoghurt,verse jus d’orange en uiteraard een eitje om te tikken!

Foto: Raymond Kouwenberg geniet van zijn ontbijtje-aan-huis tijdens de online ontbijtbijeenkomst

Marcel de Kort van De Kort Catering: "Fijn om op deze manier met collega-ondernemers te spreken en van elkaar te leren. Je ziet toch dat iedereen met dezelfde problemen zit en je haalt kennis uit wat er speelt bij andere ondernemers. Heel waardevol!"

Klinkt dit jou goed – en lekker 😉 – in de oren, en wil je ook eens aansluiten bij een digitale ontbijtsessie? Dan ben je van harte welkom op een van onderstaande data! We gaan dan samen sparren, ideeën uitwisselen en ervaringen en kennis delen omtrent de anderhalvemetereconomie.

woensdag 3 juni van 09.00 – 10.00
voor ondernemers uit Roosendaal, Moerdijk en de Brabantse Wal

woensdag 17 juni van 09.00 – 10.00 uur
voor ondernemers uit Breda en Oosterhout

Klik hier voor meer informatie >

Aanmelden bij Vivian Schoormans via e. schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Bekijk volledige agenda

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement