Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemen zonder belemmeringen, ook in de grensregio [enquête]

Stopt jouw onderneming ook niet bij onze landsgrenzen? VNO-NCW Brabant Zeeland wil ondernemerschap zo eenvoudig mogelijk maken, ook in de grensregio’s. Vertel ons welke belemmeringen je ervaart, en help ons – én jezelf – deze weg te nemen.

De grenzen zijn open en de banden met onze buurlanden zijn sterk. Toch functioneren economie en arbeidsmarkt in de Nederlandse grensregio’s minder goed dan in de rest van het land. Er valt dus nog een wereld te winnen. Volgens onderzoek van het CBS gaat het om miljarden euro’s, tienduizenden werknemers en een significante afname van de werkloosheid in de grensregio’s. Het is dus logisch dat zowel de rijksoverheid als regionale overheden het belangrijk vinden om de laatste belemmeringen weg te nemen.

Ervaringen van ondernemers

VNO-NCW Brabant Zeeland moedigt dit aan, maar vindt het ook belangrijk dat de ervaringen van ondernemers leidend zijn in de initiatieven die worden genomen. Hiervoor hebben we de handen ineengeslagen met SEOR, een onafhankelijk economisch onderzoeksbureau dat veel expertise heeft op het gebied van ondernemerschap en arbeidsmarkt.

Via onderstaande link kom je bij een enquête die SEOR in overleg met VNO-NCW Brabant Zeeland, de provincie Noord-Brabant en Flanders Investment and Trade (FIT) heeft samengesteld. De tijdsinvestering bedraagt minder dan tien minuten. Daarmee draag je bij aan de initiatieven die in de komende jaren worden ontplooid om ondernemerschap in de grensregio te optimaliseren.

Vul hier de enquête in

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement