Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Vallen en toch weer opstaan…

Veel ondernemers weten hoe het is om te vallen en toch weer op te staan. In de serie Veerkracht van het opinieblad Forum van VNO-NCW laten we vier leden en Brabantse ondernemers aan het woord. Wat maakten zij mee en hoe kwamen ze hier sterker uit?

Joost Eijkens: "The sky was the limit. En toen ging het mis."

In tien jaar groeide Joost Eijkens (Cardan Group) uit van zelfstandige naar een bekende ondernemer met zestien bv’s en meer dan driehonderd man in dienst. Maar toen een structurele inkomstenbron wegviel, viel het kaartenhuis ineen. “Dat was pijnlijk, maar je moet door de pijn heen. Opgeven was geen optie.”

Lees zijn verhaal >>

Joost Eijkens:
Jeske de Jong:

Jeske de Jong: "Nu ben ik op mijn best"

Het ondernemerschap was een echte zoektocht voor Jeske de Jong (Staet van Creatie). Haar grafisch ontwerpbureau liep goed, zij en haar compagnon konden uitbreiden. Maar het werkgever-zijn viel haar zwaar. “Ik voelde me leeg en moe en kon mijn ondernemerszin niet meer aanspreken.”

Lees haar verhaal >>

Felipe Muñoz: "We zijn complementair maar clashten ook wel eens"

Felipe Muñoz is All Tape Supplies (ATS) met zijn vader gestart. Sinds een aantal jaar staat hij alleen aan het roer. Door in te zetten op automatisering en digitalisering kan zijn Nederlandse productiebedrijf wedijveren met goedkopere buitenlandse producenten. Maar in een wereld met internationale aanvoerketens valt dat nog niet mee. Denk maar eens aan piraterij, politieke onrust…

Lees zijn verhaal >>

Felipe Muñoz:
Hanane Abdellaoui:

Hanane Abdellaoui: "We gingen gigantisch onderuit"

Hanane Abdellaoui (Just Clean) had een uitdagende jeugd. Al op jonge leeftijd hielp ze haar ouders, een eerste generatie nieuwkomers, met het vertalen van ingewikkelde overheidsbrieven. Nu, dertig jaar later, is ze vastbesloten om anderen de ondersteuning te bieden die haar familie miste.

Lees haar verhaal >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement