Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

“Het gaat niet om groei tegenhouden, maar om het in juiste banen leiden.” | Groeien met grenzen dialoog

We staan voor grote uitdagingen en zitten vast. Voor oplossingen moeten we samenwerken, grenzen overstijgen en creatief zijn. Met de Groeien met grenzendialoog neemt VNO-NCW Brabant Zeeland het initiatief.
Lees verder

De ergste coronagolven en beperkende maatregelen lijken inmiddels achter ons te liggen. We zijn daarom verheugd om een oude traditie weer op te pakken: het bedrijfsbezoek. Op donderdag 12 mei organiseren we weer een kijkje in de keuken bij een tof bedrijf uit onze regio. We zullen te gast zijn bij het distributiecentrum van DSV voor de winkels van Primark.

Nu we voor het eerst in twee jaar weer bij een bedrijf mogen binnenkijken hebben we natuurlijk gezorgd voor een inspirerende locatie. DSV Primark in Roosendaal is een van de grootste en meest geavanceerde distributiecentra van Nederland. Met onder andere top-notch gerobotiseerde orderpicking en honderden medewerkers. DSV is bovendien al jaren de nummer een in de ranglijsten voor beste logistieke dienstverleners van ons land.

Het bedrijfsbezoek bestaat uit twee inspirerende onderdelen. Allereerst leidt Site Manager Mark Wilbers je uitgebreid rond door het distributiecentrum en zie je de logistieke (gerobotiseerde) operatie live aan het werk. Daarnaast verzorgt Charles Pap van cboost een uitdagende workshop in de mogelijkheden van robotisering en AI voor jouw bedrijf.

Programma

15.00 uur  Ontvangst
15.30 uur Rondleiding en workshop
17.45 uur Afsluiting
18.00 uur Einde

Aanmelden

Leden kunnen zich aanmelden via de leden app. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Middels loting stellen we de deelnemerslijst samen. Uiterlijk 26 april hoor je of je erbij kunt zijn.

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rena Swalen via swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl 

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement