Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Aftellen! | LENTEPRIKKEL 2022

Vandaag om 15.00 uur is het zover, dan trappen we samen met 300 gasten ons jaarlijks event de LENTEPRIKKEL af! Na maanden voorbereidend werk zijn zijn we er helemaal klaar voor en tellen we de laatste uurtjes af naar een bruisend, inspirerend en prikkelend evenement. Het thema is talent: hoe trek je goed personeel aan, behoud je talent en kun je je medewerkers stimuleren. Een zeer actueel thema, want er is nauwelijks aan personeel te komen. 

En dat dat een feit is bewijzen de cijfers van het CBS. Het Centraal Bureau voor de Statistiek kwam vorige week naar buiten met de arbeidsmarktcijfers over het eerste kwartaal en dat waren recordbrekers. Ze drukken ons nog maar eens pijnlijk met onze neus op feiten. Auw… . Maar het houdt ons wel scherp. Want we kunnen het ons niet permitteren onze kop ervoor in het zand te steken.

Hapklare oplossing

Er is helaas niet één hapklare oplossing. Werkgevers zullen zelf de regie moeten pakken en aan de knoppen moeten draaien. Dat kan best lastig zijn, want: aan welke knoppen kun je draaien en tot hoever?

Het verhaal achter de cijfers

Mooi dat Peter-Hein van Mulligen, hoofdeconoom en woordvoerder economie en arbeidsmarkt bij CBS, vanavond zijn opwachting maakt. Want als iemand ons het economische verhaal achter al die cijfers kan vertellen, dan is hij het wel! Waar zouden ondernemers nu aan moeten werken? Welke kansen zijn er voor ondernemers? Waar moeten ze zich op voorbereiden? Samen met jou, Peter-Hein, Toon Gerbrands (PSV) en Sylvia van Es (Pilips) gaan we op zoek naar antwoorden.

Gevulde rugzak

Onze gasten, honderden ondernemers die worstelen met de arbeidsmarktproblematiek, gaan vanavond met een rugzak vol inspiratie, kennis, nieuwe inzichten en een gevulde buik 😉 naar huis. Ben jij er ook bij? Dan spreken we elkaar vast nog even. Kun je er niet bij zijn dit jaar? Houd dan je mailbox, onze website en socials goed in de gaten, want we komen met een uitgebreide terugblik. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Ellen Kroese,
Directeur VNO-NCW Brabant Zeeland

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement