Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Toon Gerbrands | LENTEPRIKKEL 2022

Op dinsdag 24 mei staat hij op het podium van de LENTEPRIKKEL 2022. Toon Gerbrands: sportcoach, manager en schrijver. Vanuit zijn eigen visie en ervaring vertelt hij hoe hij omgaat met talent.

Toon werd in 2014 algemeen directeur van voetbalclub PSV. Als coach én als directeur beleefde hij successen, maar ook mindere tijden. Genoeg ervaring om te weten hoe je als boegbeeld van een organisatie omgaat met talent. Na dit voetbalseizoen zwaait PSV de topman uit. Volgens Toon gaat het niet om hem, maar wat het beste is voor de club. Een uitspraak die een echte leider tekent.  We zetten een aantal artikelen van deze topspreker voor je op een rij.

 

Lees hier alles over de LENTEPRIKKEL 2022
Hij vroeg aan Johan Derksen of hij directeur van AZ moest worden. 'Doen', zei die, 'maar als je je met de sport zelf gaat bemoeien, schrijven we je naar huis.' Vijf jaar later redde Toon Gerbrands de club. Nu leidt hij PSV. 'Met HTS verkeerstechniek als opleiding. Eigenlijk is dat raar.'

Eindhovens Dagblad – De brenger van nieuw geloof in succes 

Voor een enkeling gaat hij na dit seizoen de boeken in als Toon Tegeltjeswijsheid, maar de overgrote meerderheid zal Toon Gerbrands na zijn vertrek bij PSV in juni herinneren als een betrouwbaar bestuurlijk baken. Dat laatste beeld strookt met de realiteit.

Brabants Dagblad – Gerbrands stapt bij PSV met opgeheven hoofd opzij voor oud-collega Brands: ‘Als je zo iemand kan binnenhalen, is het een slim moment’

“Als je er goed over nadenkt, ben ik nog steeds coach. Ik heb 189 mensen onder me die moeten functioneren. Alleen zit ik niet meer op de bank naast het veld”, zegt de algemeen directeur van PSV.

Aanmelden

Tijdens de LENTEPRIKKEL 2022 | TaLenteprikkel doe je inspiratie op hoe je als werkgever talent kunt aantrekken, behouden en stimuleren. Samen met Toon, andere topsprekers én met onze gasten zoeken we antwoorden op vragen als: Hoe blijf je als bedrijf aantrekkelijk voor talent en wat is er nodig om talent aan te spreken? Welke talenten heb je nodig voor een succesvol bedrijf? Wat kunnen wij als gezamenlijk bedrijfsleven doen om dat talent aan Zuid-Nederland te binden en te behouden?

Meld je meteen aan, zodat je bent verzekerd van een plek! Leden kunnen zich aanmelden via onze ledenapp. Wil je de app meteen downloaden? Klik dan op onderstaande banner. Ben je (nog) geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans door een mailtje te sturen naar lenteprikkel@vnoncwbrabantzeeland.nl. Je kunt ook bij Vivian terecht voor vragen of informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement