Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Talent behouden en ontwikkelen in West-Brabant met subsidie van de provincie

Wil jij met jouw onderneming in West-Brabant arbeidstalent behouden en ontwikkelen, juist ook door de gevolgen van de coronacrisis? Als je dit samen met een andere partij vanuit de overheid of onderwijs doet kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie uit het Coronafonds West-Brabant. De provincie Noord-Brabant stelt voor de regio West-Brabant 500.000 euro beschikbaar met het doel arbeidskrachten te behouden en waar nodig (bij- of om-) te scholen zodat ze hier kunnen blijven werken.

De voorwaarden in het kort:

  • Indienen aanvraag door minimaal twee samenwerkingspartners (vanuit overheid, werkgevers, werknemers en/of onderwijs).
  • Maximaal 45% van de totale begroting wordt gesubsidieerd tot 50.000 euro subsidie per project. De overige 55% van de totale kosten dragen de samenwerkende organisaties in uren of facturen.
  • Het project dient uitgevoerd en afgerond te zijn voor 1 augustus 2021.
  • Indienen kan tot 31 maart 2021.

De uitgebreide voorwaarden vind je hier. Meer informatie en aanvragen van subsidie kan op de website van Regio West Brabant (RWB). Tip: bespreek eerst je initiatief telefonisch of per mail met RWB, dan kun je de subsidieaanvraag daarna verder uitwerken. Je kunt dit doen bij Eva Jeremiasse (projectadviseur RWB): E. eva.jeremiasse@west-brabant.eu of T. 06 – 81 12 14 87.

De toekenning wordt gezamenlijk bepaald vanuit overheid, werkgevers, werknemers en onderwijs. Weet je een project dat past in deze subsidieregeling maar weet je niet wie je eventueel als samenwerkingspartner zou kunnen optrekken? Neem dan contact op met Susanne of Marcel.

Susanne Lambregts, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland: E. lambregts@vnoncwbrabantzeeland.nl

Marcel Deryckere, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland: E. deryckere@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement