Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Programma Vitaal Bedrijf

Een vitaal bedrijf met gezonde en gelukkige medewerkers. Dat willen we allemaal, want dat betekent ook meer productiviteit, meer succes en dus meer omzet. Vitale werknemers presteren beter en zijn minder vaak ziek. En samen werken aan vitaliteit zorgt voor een betere sfeer en meer teamgevoel. Om ondernemers te helpen lanceerden VNO-NCW en MKB-Nederland een jaar geleden het landelijke programma Vitaal Bedrijf. Het programma biedt praktische en kosteloze ondersteuning voor ondernemers die aan de slag willen met vitaliteit en heeft zich het afgelopen jaar ruimschoots bewezen.

Hoe vitaal is jouw bedrijf? Doe de scan.

Het programma Vitaal Bedrijf helpt ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Op de site vind je betrouwbare informatie & tips, goede voorbeelden en een groot aanbod aan vitaliteitspartners die kunnen helpen. Ook biedt Vitaal Bedrijf praktische tools zoals scans die een indruk geven hoe vitaal je medewerkers zijn en waar ze behoefte aan hebben en kun je een gratis persoonlijk adviesgesprek aanvragen waarin je advies op maat krijgt voor jouw bedrijf.

Vignet Vitaal Bedrijf

Iedere organisatie met een duurzaam vitaliteitsprogramma kan het Vignet Vitaal Bedrijf aanvragen. Met dit Vignet ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema voor jouw organisatie is.

Vitaal Bedrijf Vignet

Foto: Eerste Vignetten Vitaal Bedrijf uitgereikt aan KNNS en Perspectief

Een jaar vitaal bedrijf, ervaringen en inzichten

Tijdens een online bijeenkomst op 5 oktober deelde Vitaal Bedrijf de belangrijkste ervaringen en inzichten van het afgelopen jaar: Wat levert het bijvoorbeeld op om aan de slag te gaan met vitaliteit op de werkvloer? Waar en hoe begin je? Wat werkt wel en wat vooral ook niet? Met praktijkervaringen van o.a. Prominent Comfortproducten BV en KNNS.

 

In samenwerking met experts

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Het wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW.

De informatie op het platform en de scans die worden aangeboden zijn ontwikkeld samen met wetenschappelijke partners. Kenniscentrum Sport & Bewegen, het Voedingscentrum en het Trimbos-instituut zijn als expert aan Vitaal Bedrijf verbonden en het RIVM is nauw betrokken bij de scans.

Martine Schuijer, directeur Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!: “Dat maakt Vitaal Bedrijf een onafhankelijk en betrouwbaar startpunt. We voorzien ondernemers van de kennis om met vitaliteit aan de slag te gaan. Met wie activiteiten in het bedrijf vervolgens worden uitgevoerd, kiest de ondernemer zelf.”

Neem voor meer informatie contact op met Anne Deelen, belangenbehartiger Arbeidsmarkt en onderwijs, via deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement