Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Programma sociaal ondernemerschap van start

Ons programma sociaal ondernemerschap ging afgelopen februari officieel van start. De komende twee jaar gaat VNO-NCW Brabant Zeeland ondernemers met inclusieve ambities helpen. Dat doen we door ze met elkaar te verbinden en inhoudelijk te versterken via extra diensten. Hiermee willen we een inclusieve beweging op gang te brengen. Want iedereen in onze maatschappij is hard nodig.

 

Wat gaan we doen?

  1. We breiden ons sociaal ondernemersnetwerk Participeren Loont uit naar alle (arbeidsmarkt)regio’s in Brabant en Zeeland. Het doel is om binnen twee jaar 300 inclusieve werkgevers met elkaar in verbinding te brengen.
  2. We organiseren extra dienstverlening voor werkgevers. Dat doen we met het regionale Werkgevers Service Punt (WSP). Denk aan begeleiding op de werkvloer, opleidingen voor medewerkers of een inclusieve bedrijfsanalyse.
  3. We vertegenwoordigen de stem van ondernemers in het bestuur van iedere arbeidsmarktregio.

Mogelijkheden voor jou

Voor de uitvoering van dit programma hebben wij in iedere regio een projectleider die graag bij je langs komt om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken. Weten wie jou verder kan helpen? Klik op onderstaande infographic.

Landelijke opdracht

Het programma geeft uitvoering aan ‘Perspectief op Werk’, een landelijk initiatief om in iedere regio aan de slag te gaan met inclusiviteit. Ook aan het landelijke project van VNO-NCW, ‘op naar de 100.000 banen’ waarmee we ondernemers enthousiasmeren voor de participatie van arbeidsbeperkten.

Vragen?

Neem dan contact op met de coördinator van dit programma, Anne Deelen (belangenbehartiger arbeidsmarkt en onderwijs), E. deelen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement