Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ontdek wat inclusief ondernemen voor jouw bedrijf kan betekenen met een voucher t.w.v. 2000 euro

Fleur de Best, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland 

Interesse in inclusief ondernemen kan verschillende redenen hebben. Denk aan een personeelstekort- of overschot, overheid gestuurde verplichting, new business- mogelijkheden of intrinsieke motivatie. Juist in deze onrustige tijd kan het nadenken en sparren over óf zelfs heel bewust kiezen voor sociaal ondernemerschap van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming. 

Namens VNO-NCW Brabant Zeeland vertegenwoordig ik de werkgevers in onze regio in Noordoost Brabant Werkt: de arbeidsmarktsamenwerking van werkgevers, overheden, werknemers- en werkgeversorganisaties en onderwijsinstellingen in Noordoost-Brabant. Wij zetten ons samen in voor een veerkrachtige arbeidsmarkt. Daarnaast zit ik in de stuurgroep van het initiatief  Talentvol. Dit initiatief valt weer onder een van de programmalijnen van Noordoost Brabant Werkt.

Van onderzoek naar implementatieplan

Talentvol geeft nu vouchers uit ter waarde van 2000 euro om samen met jouw bedrijf de mogelijkheden voor inclusief ondernemerschap te ontdekken. We gaan onderzoeken of én op welke wijze inclusief ondernemen te integreren is binnen jouw bedrijf en wat dit voor jouw onderneming zou kunnen betekenen. Aan de hand van een praktisch onderzoek stelt Talentvol een duurzaam inzetbaarheidsplan, inclusief wegwijzer, voor jouw organisatie op. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je over gaat tot een implementatie.

Voucher verzilveren

Dus wat jouw achterliggende gedachte ook is om als ondernemer de stap te zetten naar sociaal werkgeverschap, maak deze stap eenvoudiger samen met Talentvol en verzilver de voucher. Neem even contact met mij op dan breng ik je graag in contact met de projectleider: Fleur de Best, T. 06 – 51 78 79 91 / E. best@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meer informatie vind je ook op www.talentvol.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement