Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

LENTEPRIKKEL 2022 | TERUGBLIK

Wat hadden we een geweldige LENTEPRIKKEL op 24 mei in Theater de Bussel in Oosterhout! Het thema van de LENTEPRIKKEL 2022: TaLenteprikkel. En dat is wat we zagen in allerlei geuren en kleuren en in alle hoeken van het theater. Van het Prikkelplein met inspirerende, verrassende en sportieve prikkelsessies en het avondprogramma met diverse topsprekers tot de verrassende hapjes die de zintuigen op alle manieren prikkelden. Niet voor niets waardeerden de bezoekers de TaLenteprikkel met gemiddeld een 8!

We hebben de aftermovie, de foto’s en interviews voor je verzameld op deze pagina. Ga er goed voor zitten en bekijk ze terug. Misschien zie je jezelf nog ergens langskomen! Was je er niet bij? Dan krijg je hiermee een goede indruk van wat je hebt gemist!

Prikkelplein 

Muzikale verrassingen, panna’s door PSV’ers, bloemknoppen die zorgen voor smaaksensaties, vitaliteitstesten en verhalen van ondernemers zelf. Je vond het op het Prikkelplein. Naast de welkomstborrel organiseerden we prikkelsessies, zoals de Maestrocompetitie met dirigent Sander Teepen, workshops over vernieuwend leiderschap en werkgeluk en konden de deelnemers een speeddate boeken met millennials en studenten, een balletje trappen met talent van PSV, een vitaliteitsscan ondergaan of deelnemen aan een dialoog met beroepsopleiders over samenwerking tussen beroepsopleiders en ondernemers.

Plenaire avondprogramma

Meteen vanaf de start van het plenaire avondprogramma stond er een berg ondernemerschap op het podium. Ingrid Thijssen, landelijk voorzitter van VNO-NCW en Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland, trapten af met Esther van Rijswijk en co-host Anouk Dijkstra, voorzitter Jong Management van VNO-NCW en DGA van productiebedrijf Prevesco. Daarna betrad een aantal topsprekers het podium.

Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom CBS, sprak over de arbeidsmarkt, de oorzaken van het personeelstekort en waar oplossingen liggen. Sylvia van Es, President Philips Nederland, vertelde hoe zij daar bij Philips mee omgaan, waarom ze bekend staan als sterke werkgever. De prikkelende en verrassende Toon Gerbrands, vertrekkend directeur PSV, gaf een inkijkje in zijn manier van werken. Hoe gaat hij om met talent en waarom is zijn agenda voor tweederde leeg?

De avond werd geopend én gesloten door topmuzikanten van philharmonie zuidnederland. We sloten de LENTEPRIKKEL uiteraard weer af met een feestelijke netwerkborrel.

Benieuwd hoe het was? Bekijk hieronder de foto’s, aftermovie, interviews en quotes van deelnemers terug.

Aftermovie LENTEPRIKKEL 2022

Video door PLUGr.tv

 

Foto’s LENTEPRIKKEL 2022

Foto’s door Joris Buijs

Interviews

Kijk en luister naar de reacties van Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland, Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, keynote Peter Hein van Mulligen (CBS) en sprekers Toon Gerbrands (PSV) en Sylvia van Es (Philips Nederland).

Eric van Schagen | Voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland

Ingrid Thijssen | Voorzitter VNO-NCW

Peter Hein van Mulligen | Hoofdeconoom CBS

Sylvia van Es | President Philips Nederland

Toon Gerbrands | PSV

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement