Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Klankbordgroep Arbeidsmarkt

Klankbordgroep Arbeidsmarkt

De klankbordgroep Arbeidsmarkt bestaat uit vijftien ondernemers uit acht verschillende sectoren: vervoer, techniek, zorg, dienstverlening, logistiek, onderwijs en industrie. Deze ondernemers komen ieder kwartaal samen. Enerzijds om input te leveren voor de agenda van het dagelijks bestuur Regionaal Werkbedrijf en anderzijds om thema’s zoals zoals de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt, de competenties van de toekomst en sociaal ondernemen beet te pakken. Hiervoor nodigen we gasten uit zoals de wethouder Sociaal Domein, directeur UWV, en directeur van een onderwijsinstelling.

Regionaal Werkbedrijf (RWB)

Het RWB bestaat uit de sociale partners (werknemers en werkgevers), gemeenten en UWV, en is opgericht om tot meer plaatsingen te komen voor mensen met een arbeidsbeperking. Vanuit VNO-NCW Eindhoven nemen Lars van der Hoorn (bestuurslid VNO-NCW Eindhoven) Frits Swinkels (adviseur bestuur VNO-NCW Eindhoven) en Anne Deelen (lobbymedewerker Arbeidsmarkt en onderwijs) deel. Het RWB vergadert zes keer per jaar. Om goed te weten wat voor onze leden belangrijk is richtten we deze klankbordgroep op.

Meer informatie of vragen over de Klankbordgroep Arbeidsmarkt? Neem contact op met Marjolein van den Berkmortel via E. berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement