Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Jouw kans – Doe mee aan het vervolg van het project Jij Blijft Bij!

Het project Jij Blijft Bij krijgt een vervolg! Jouw kans om mee te doen. Leer met collega-werkgevers over het arbeidsfit houden van je personeel.

In het project Jij Blijft Bij werken bedrijven samen aan concrete en werkbare oplossingen om personeel arbeidsfit te houden. Zij bereiden zich voor op de gevolgen van de veranderingen op de arbeidsmarkt. Vaak wordt langer doorgewerkt met ouder en meer ervaren personeel, doordat nieuw goed personeel soms lastig te vinden is. Maar niet in alle bedrijven en beroepen is langer doorwerken gemakkelijk te organiseren.

Ik doe mee!

Jij als sociaal ondernemer bent al actief bezig met vitaliteit en het ontwikkelen en emanciperen van je personeel. Welke uitdagingen, mogelijkheden en kansen liggen er nog voor je als bedrijf? Hoe kun je nog beter je personeel faciliteren? In vier bijeenkomsten komen we bij elkaar en bespreken we met elkaar de volgende onderwerpen en zoeken we naar concrete toepassingen:

  • gezondheid; fysieke en mentale belasting van personeel
  • medewerkersbetrokkenheid
  • verzuim; de preventie hiervan
  • ontwikkeling en opleiding van personeel
  • zoektocht en uitwisseling ervaringen van creatieve oplossingen voor oudere werknemers, zoals deeltijd pensioen, deeltijd AOW, etc.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Deze bedrijven doen al mee! Juist het delen van elkaars goede én slechte ervaringen levert veel informatie op.

Doe mee en meld je aan! Na aanmelding nemen we contact met jou op. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan even contact op met de projectleider Annemiek Heinen via E. heinen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meer informatie over het project
Meer over het thema arbeidsmarkt en onderwijs

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement