Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Heeft jouw bedrijf last van de stikstofproblematiek? Meld het ons!

Met onze publicatie ‘Stikstof, weg uit de impasse’ streven we ernaar de huidige stikstofimpasse te doorbreken. Veel plannen zijn on hold gezet als gevolg van de vergunningkramp waarin ons land is beland na een uitspraak van de Raad van State in mei vorig jaar over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Ook voor bouwplannen van het bedrijfsleven, (grote)woningbouwprojecten en infrabouw in onze regio heeft dit grote gevolgen.

Er wordt aan gewerkt

Er wordt inmiddels hard gewerkt aan oplossingen. Onlangs schreef minister Schouten nog een kamerbrief  over de voortgang van de stikstofproblematiek. In deze brief worden de maatregelen toegelicht die het kabinet neemt om de uitstoot en neerslag van stikstof te verminderen, de natuur te herstellen en de vergunningverlening verder op gang te brengen. En recent kwam het adviescollege Stikstofproblematiek, onder leiding van Johan Remkes met hun eindadvies aan de minister, over hoe om te gaan met de stikstofproblematiek, getiteld: ‘Niet alles kan overal’.

Onopgeloste knelpunten inventariseren

Maar daarmee worden niet alle huidige knelpunten opgelost. Daarom roepen we bedrijven op deze onopgeloste knelpunten bij ons te melden. Heeft jouw bedrijf last van de stikstofproblematiek? Laat het ons weten via onderstaande button! We brengen alle meldingen in kaart en gaan dan gezamenlijk met provincies Brabant en Zeeland zoeken naar oplossingen. Hoe meer conrete gevallen gevallen we kennen, hoe hoe beter!

Meldpunt >>

Wil je meer informatie of heb je vragen, dan kun je terecht bij Nick van Tiggelen via e. tiggelen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement