Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Denktanks VNO-NCW Brabant Zeeland

VNO-NCW Brabant Zeeland is de grootste ondernemingsvereniging en belangenbehartiger van het bedrijfsleven in Zuid-Nederland. We maken ons hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in onze regio en komen op voor jouw ondernemersbelangen. Daarvoor praten we met gemeenten, politiek en maatschappelijke organisaties. Maar we beginnen door het gesprek met jou aan te gaan.

Thema’s

Dat doen we in Denktanks op onze drie thema’s: Arbeidsmarkt & onderwijs, Milieu & duurzaamheid en Infrastructuur & ruimte. Tijdens deze Denktanks gaan we met onze leden in gesprek en inventariseren we wat het bedrijfsleven nodig heeft in de betreffende regio. Wil jij actief meedenken over de standpunten van onze vereniging en heb jij een duidelijk beeld van wat jouw regio nodig heeft om zich verder te ontwikkelen? Dan is een plaats in de Denktank iets voor jou!

Neem vrijblijvend contact op met organisator Rena Swalen voor meer informatie en deelname via e. swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Denktank Arbeidsmarkt en onderwijs regio West-Brabant

We starten met de Denktank Arbeidsmarkt en onderwijs regio West-Brabant. Hiervoor organiseren we twee ontbijtsessies in maart en april. Het is de bedoeling dat je bij beide sessies aanwezig bent.

Ontbijtsessie 1
dinsdag 10 maart van 08.00 – 10.00 uur
Hotel Princeville in Breda

Ontbijtsessie 2
dinsdag 14 april van 08.00 – 10.00 uur
Hotel Bovendonk in Hoeven

Aanmelden voor deze Denktank kan ook via Rena Swalen, e. swalen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Uit de aanmeldingen maken we een selectie die we afstemmen op een zo groot mogelijke diversiteit aan grootte, branche en locatie van onderneming. Aan de Denktank kunnen maximaal vijftien ondernemers uit de regio deelnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement