Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VNO-NCW Brabant Zeeland lanceert Meet the President inspiratiesessies

VNO-NCW Brabant Zeeland lanceert dit najaar Meet The President. Inspiratiesessies waarmee we een uniek inkijkje geven in de levens van topondernemers uit onze regio. Wat is het geheim achter hun succes?

Bevlogen verhalen van topondernemers

Topmannen en -vrouwen gaan in een collegetour-achtige setting in gesprek met Ellen Kroese, directeur van VNO-NCW Brabant Zeeland, over het ondernemerschap anno 2021. Ze krijgen onder meer vragen voorgelegd over hoe ze zijn gekomen waar ze nu staan, over goed leiderschap en de combinatie werk privé. En ook jij kunt ze het hemd van het lijf vragen. Zij geven antwoorden, schetsen perspectieven en inspireren met hun uitgesproken visies.

Kennis, inspiratie en netwerken

17 september trappen we in Breda af met Jeroen van Glabbeek. Oprichter en CEO van CM.com. Zijn bedrijf is een wereldwijde leider in cloudsoftware voor conversational commerce en heeft inmiddels meer dan 700 medewerkers in ruim 20 landen.

Op 12 november zit Herman Molenaar, CFO van Vanderlande, op de spreekstoel. Vanderlande is wereldwijd marktleider voor toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens. De bagageafhandelingssystemen van Vanderlande zijn actief op meer dan 600 luchthavens. Daarnaast levert het bedrijf  procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen en in de pakketmarkt.

Aanmelden

Wil je leren van de ervaringen van een topondernemer en in gesprek gaan met collega-ondernemers? Meld je dan tijdig aan voor een van de bijeenkomsten via de leden app. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

APP Aanmelden Activiteiten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement