Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the president: Herman Molenaar – CFO van Vanderlande

12 november 2021 | 15:30 - 18:00 | Vanderlande, Vanderlandelaan 2 in Veghel

Vrijdag 12 november vindt de tweede editie van Meet the President plaats. Tafelgast is Herman Molenaar, CFO van Vanderlande. Hoe ziet het leven van een topman eruit? Wat heeft hij geleerd van de wereldwijde pandemie? Wat is goed leiderschap? Hoe combineert hij werk en privé?

Meet The President geeft een uniek inkijkje in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen-en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans, Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda, over het ondernemerschap anno 2021.

Over Herman Molenaar 

Herman Molenaar is CFO van Vanderlande. Zij zijn wereldwijd marktleider voor toekomstbestendige logistieke procesautomatisering op luchthavens. Het bedrijf is ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen en in de pakketmarkt.

Vanderlande, opgericht in 1949, heeft meer dan 7.500 medewerkers, die zich allemaal inzetten om de bedrijven van haar klanten op verschillende locaties op elk continent vooruit te helpen. De bagageafhandelingssystemen van Vanderlande zijn in staat om meer dan 4 miljard stuks bagage per jaar over de hele wereld te vervoeren. Haar systemen zijn actief op meer dan 600 luchthavens. Dagelijks worden meer dan 52 miljoen pakketten gesorteerd door haar systemen, die zijn geïnstalleerd voor ’s werelds toonaangevende pakketbedrijven.

Programma

15:30 uur ontvangst bij Vanderlande in Veghel
16:00 uur Jeroen Baardemans in gesprek met Herman Molenaar incl. interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil jij leren van de ervaringen van deze topondernemer en je door hem laten inspireren?
Leden kunnen zich tot 3 november inschrijven via de Leden-app.

APP Aanmelden Activiteiten

Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Middels loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 5 november weten of je erbij kunt zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement