Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Meet the president: Jeroen van Glabbeek – CEO van CM.com

17 september 2021 | 15:30 - 18:00 | CM.com, Konijnenberg 30 in Breda

Vrijdag 17 september vindt de eerste editie van Meet the President plaats. Tafelgast is Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com. Hoe is hij gekomen waar hij nu is? Hoe ziet het leven van een topman eruit? Welke uitdagingen staat hij voor? Wat is goed leiderschap? Hoe combineert hij werk en privé?

Meet The President geeft een uniek inkijkje in de levens van topondernemers uit onze regio. Topmannen-en vrouwen gaan in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Ellen Kroese over het ondernemerschap anno 2021.

Over Jeroen van Glabbeek

Jeroen van Glabbeek is oprichter en CEO van CM.com. Het bedrijf is een wereldwijde leider in cloudsoftware voor conversational commerce en heeft al ruim 20 jaar haar roots gevestigd in Breda. Sinds 2021 is zijn bedrijf beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam (CMCOM) en maakte het afgelopen jaar een ferme groei door. Meer dan 700 medewerkers in ruim 20 landen wereldwijd; van Breda tot Kaapstad en van Los Angeles tot Tokio, werken volgens het credo: doe wat je leuk vindt, goed kan én draag wat bij.

CM.com stelt met haar communicatie- en betalingsplatform marketing, sales en customer service in staat om de betrokkenheid met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren. Met de oplossingen die CM.com de markt biedt, draagt zij bij aan het vergroten van digital impact.

Programma

15:30 uur ontvangst bij CM.com in Breda
16:00 uur Ellen Kroese in gesprek met Jeroen van Glabbeek incl. interactie vanuit de zaal
17.00 uur Netwerkborrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden

Wil jij leren van de ervaringen van een topondernemer en je door hem laten inspireren? Schrijf je dan nu voor 8 september in voor Meet the President met  Jeroen van Glabbeek op vrijdag 17 september vanaf 15.30 uur bij CM.com in Breda (Konijnenberg 30).

APP Aanmelden Activiteiten

Het is een exclusieve bijeenkomst in besloten setting. Om die reden is het aantal beschikbare plekken beperkt. Middels loting stellen wij de deelnemerslijst samen. We laten je uiterlijk 10 september weten of je erbij kunt zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

Wij respecteren de maatregelen

De bijeenkomst kan onder de huidige coronamaatregelen doorgaan. De accommodatie voldoet aan de vereiste voorwaarden.
Bij de ingang zal eerst je digitale coronacertificaat (QR code geprint of via CoronaCheck app) en een geldig identiteitsbewijs gecontroleerd worden. Toegang tot dit evenement is mogelijk met een volledige vaccinatie, een geldige negatieve PCR test of een bewijs van herstel. Zowel tijdens de bijeenkomst als tijdens de borrel werken we met vaste zitplaatsen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement