Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik Filmbezoek Slag om de Schelde

‘Voor 14 miljoen een wereldfilm’

Jan Lievens, lid van VNO-NCW Zeeland en betrokken bij de productie van het filmepos Slag om de Schelde benadrukte het nog eens: ‘deze film is gemaakt voor een budget van 14 miljoen euro en gaat de hele wereld over. Ter vergelijking, de oorlogsfilm Duinkerken kostte 100 miljoen!’

Op 6 juli was er een exclusieve vertoning van de indrukwekkende oorlogsfilm Slag om de Schelde voor leden van VNO-NCW Zeeland, locatie bioscoop CineCity in Vlissingen. Jan verzorgde een interessante inleiding waarbij hij enthousiast verhaalde over uiteenlopende aspecten die de productie van zo’n film rijk is: de Zeeuwse taallessen van de acteurs, de financiële steun van het regionale bedrijfsleven en van Netflix, de filmlocaties in binnen- en buitenland waarbij een historische straat in Middelburg straat moest invallen voor Vlissingen dat zo gehavend uit de oorlog is gekomen.

Het was voor het eerst in 10 maanden dat er een ledenbijeenkomst op locatie kon worden georganiseerd. Ruim 50 leden waren aanwezig om samen de film te zien en daarna weer als (bijna) vanouds een netwerkborrel te genieten. Allemaal met inachtneming van de coronarichtlijnen.

De Slag om de Schelde heeft al veel lovende reacties gekregen, ook van de bezoekende VNO-NCW leden op 6 juli.  Trouwens, het is echt een film voor het grote doek; ga hem zien in de bioscoop!

Slag Om De Schelde netwerkborrel

Na afloop van de film een geëngageerde netwerkborrel, aan tafel i.v.m. Coronarichtlijnen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement