Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Terugblik: bedrijfsbezoek Damen Ship Repair | We mochten weer!

Het eerste bedrijfsbezoek dat wij na anderhalf jaar voor onze leden konden organiseren is een feit: op 21 oktober gingen we op bedrijfsbezoek bij ons lid Damen Ship Repair Vlissingen. Er waren slechts 30 plekken te vergeven, die in korte tijd via de exclusieve ledenapp werden gereserveerd. Want de activiteiten van het Damen concern spreken natuurlijk enorm tot de verbeelding en zijn niet zomaar toegankelijk vanwege privacy- en veiligheidsrestricties.

Commercieel manager Michiel de Vliegher informeerde de aanwezigen tijdens het plenaire gedeelte over de verschillende activiteiten binnen de Damen groep, de markten waarop men actief is en hoe met innovatie wordt omgesprongen. Vervolgens werden we meegenomen naar het reusachtige overdekte dok, waarin op dat moment twee boten in reparatie lagen.

Overdekt dok

Bijzonder om te horen dat men voornemens is om nog zo een enorm dok te gaan overdekken, uniek in de markt. Dit maakt de werkzaamheden van Damen Ship Repair minder weersafhankelijk. Men is daardoor nog beter in staat om de gewenste kwaliteit te leveren met nog kortere doorlooptijden. Iets waar klanten natuurlijk erg blij mee zijn.

Know-how

De reuzachtige schepen en dokken, de enorme know-how die aanwezig is binnen dit mooie familiebedrijf en het enthousiasme van Michiel maakten dit, samen met de gezellige informele borrel achteraf, tot een zeer geslaagd bedrijfsbezoek. Nogmaals dank ook aan ons lid Peter Sterkenburg!

Op naar onze volgende activiteit!

Op 24 november brengen we een bezoek aan Omroep Zeeland en krijg je tips van de professionals over hoe je in het nieuws komt!
Neem voor meer informatie of vragen contact op met Chantal de Jonge, jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Direct aanmelden?

Heb je onze App gedownload op je smartphone of tablet? Meld je dan aan via de app.
Gebruik je liever een laptop of pc? Volg dan deze link en vul je inloggegevens in.

Deelname is gratis. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is het meenemen van introducees helaas niet mogelijk.

APP Aanmelden Activiteiten

We blijven de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, in overleg met Omroep Zeeland, waar wij te gast zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement