Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

‘s-Hertogenbosch in 2030 door de ogen van ondernemers

Via een digitale verbinding konden de leden van VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch live bij de presentatie en overhandiging van de ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2020 zijn. Deze vond vrijdag 26 juni jl. in een klein gezelschap plaats bij SAP Nederland. Marc Hoedemakers, voorzitter van VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch, mocht de visie persoonlijk aanbieden aan burgemeester Jack Mikkers. 

Mikkers daagde de stad eerder uit om mee te denken over de toekomst van ’s-Hertogenbosch. Als vanzelfsprekend gingen wij hier in gezamenlijkheid met het bedrijfsleven mee aan de slag.  Met enquêtes, bijeenkomsten en groepsdiscussies konden ondernemers uit de stad input leveren. De uitkomst is de ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2030: Gastvrije stad – verbonden door date en voeding.

Leden betrekken

Het is een visie voor de langere termijn, en nadrukkelijk géén actieplan. Een kompas waar we samen met het bedrijfsleven inhoud aan gaan geven en we als stad in samenwerking met de regio naartoe gaan werken. “We hopen al onze leden hierbij te kunnen betrekken in toekomstige sessies. Want een sterk ‘s-Hertogenbosch, dat maken we samen!”, aldus Hoedemakers.

Invulling

Laat ons daarom weten wat jouw reactie is op de visie, zodat we kunnen starten met de gezamenlijke invulling van de toekomst van onze stad en regio. Burgemeester Mikkers reageerde in ieder geval enthousiast: “We gaan dit samen oppakken en uitvoeren. Dank voor deze voorzet!”

Bekijk hier de opname van de presentatie >>

We zien jouw reactie graag tegemoet. Mail naar Maurice Manders, regiomanager VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch, e. manders@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Lees het rapport >>
Bekijk de presentatie >>

27.06.2020 Brabants Dagblad: Corona verandert niets aan ondernemersvisie Den Bosch

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement