Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

PONDRES WINT DE 26e BORT-PRIJS

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BORT en VNO-NCW Midden-Brabant op 6 januari 2021 is de BORT-prijs uitgereikt aan Pondres. De prijs vormt een beloning voor goed ondernemerschap, maar wel met een sterk maatschappelijk accent.

De voordrachten zijn afkomstig van de collega ondernemers in de regio Tilburg. De jury staat onder voorzitterschap van de Tilburgse wethouder Economie Berend de Vries. Criteria zijn regionale binding, maatschappelijke betrokkenheid, innovativiteit en visie op de toekomst. Daarnaast was crisisbestendigheid – in het coronajaar – belangrijk.

Transformatie

Genomineerd werden Leseman Car Care (reconditioneren van auto’s), Pondres (klantcommunicatie
en distributie) en Vollenhoven Olie (brandstoffen, energie en smeermiddelen). De jury koos voor Pondres vanwege de sterke transformatie die Pondres heeft ingezet: de omslagvan fysiek naar digitaal in de dienstverlening naar haar klanten. Dat ging gepaard met de aanstelling van een nieuwe, jonge directie en flinke investeringen in automatisering. Het resultaat: een forse groei van de omzet.

De aandacht voor de directe omgeving, waaronder het eigen bedrijventerrein, wordt gezien en gewaardeerd. Ook het sociaal beleid is aansprekend, met ruimte voor instroom van jongeren en van medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Een bedrijf om trots op te zijn in Midden-Brabant.

Wij feliciteren de directie van Pondres Marcel Winkelman, Henk Heijtlager, Bert Alblas en Maarten Wolters van Pondres én hun team van harte met deze mooie ondernemersprijs!

Lees hier het artikel in het Brabants Dagblad Pondres is winnaar van Tilburgse ondernemersprijs BORT

Voor meer informatie of vragen: Jan van Mourik, mourik@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Op de foto van links naar rechts:
Marc Heuvelmans, voorzitter BORT
Maarten Wolters, directielid Pondres
Alexander Gimbrère, directielid Bas Leseman Car Care
Thomas Bogaers, directielid Vollenhoven Olie
Berend de Vries, wethouder Economie gemeente Tilburg

De leden van BORT (Bedrijven Overleg Regio tilburg) zijn: Top013, Bedrijvenpark Enschot en de Vitaal-verenigingen Het Laar, Kanaalzone, Katsbogten, Kraaiven, Loven, Vossenberg en Vossenberg West II.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement