Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Marloes Rijken regiomanager Midden-Brabant

Marloes Rijken is per 1 februari 2019 de nieuwe regiomanager van VNO-NCW Midden-Brabant. Zij volgt Sara Vermeltfoort op, die in januari afscheid nam van VNO-NCW Brabant Zeeland. Wie Marloes Rijken is? Ze stelt zich graag zelf even aan je voor!

‘Vanaf 1 februari 2019 ben ik werkzaam voor VNO-NCW Brabant Zeeland als regiomanager Midden-Brabant. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij Van Spaendonck. Ik woon in Tilburg en ben lid van de Junior Kamer Hart van Brabant, een club ondernemende mensen waar het motto ‘learning by doing’ leidend is om persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Het afgelopen jaar had ik een rol als voorzitter van de commissie die de BOV-Trofee organiseert, een prijs voor ondernemers met de Beste Ondernemers Visie.

Ik kijk er ontzettend naar uit om deze regio met haar ondernemerschap nog beter te leren kennen en hierin mijn bijdrage te leveren. Ik deel dan ook graag mijn contactgegevens om makkelijker met elkaar in contact te komen. Via mobiel ben ik bereikbaar op 06 – 30 34 16 23 of mail naar rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl

Meer nieuws uit de regio Midden-Brabant

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement