Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Leden VNO-NCW Zeeland genomineerd voor Innovatieprijs Emergo

Traas ongediertebestrijding en Hydrauvision gaan samen met drie andere Zeeuwse bedrijven de strijd aan voor de prijs voor de beste innovatie van Zeeland. Eerder gingen onze leden Nemag (2019) en KV Techniek (2018) er al met de bokaal vandoor. Wie de winnaar van de prestigieuze Emergo innovatie prijs in 2020 wordt, maakt de vakjury op 4 november a.s. bekend tijdens het jaarlijks netwerkevent Contacta.

De vakjury, waarvan VNO-NCW Zeeland deel uitmaakt, staat onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat. Naast de juryprijs kunnen de genomineerden ook in aanmerking komen voor de publieksprijs. Van 21 oktober tot en met 4 november kun je via de website van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo stemmen op jouw favoriet.

Wij feliciteren onze leden Traans Ongediertebestrijding en Hydrauvision, en Hello Container, SWYCS en Koboss van harte met hun nominatie. Heel veel succes!

Benieuwd naar kanshebber Traas Ongediertebestrijding? Op 28 oktober a.s. zet directeur Peter Traas de deuren van zijn bedrijf voor ons open voor een bedrijfsbezoek. We krijgen van Peter een rondleiding door nieuwe bedrijfspand en hij vertelt ons over de ins en outs over zijn onderneming én de innovatie waarmee hij de nominatie voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo in de wacht heeft gesleept. Info en aanmelden >>

Over de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is bedoeld om innovatieve ondernemers uit de regio te waarderen en stimuleren en bekendheid te genereren voor Zeeuwse innovaties binnen en buiten Zeeland. Dit jaar vindt alweer de 17e uitreiking plaats. Initiatiefnemers is de Provincie Zeeland, in samenwerking met Dockwize, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW Brabant Zeeland en Kamer van Koophandel. Omroep Zeeland is mediapartner. Meer informatie >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement