Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ondernemersvisie ‘s-Hertogenbosch 2030: uitreiking en presentatie

26 juni 2020 | 11.00 uur | Online uitreiking en presentatie

Burgemeester Jack Mikkers heeft iedereen in onze prachtige stad uitgedaagd om te komen met een visie op de toekomst van ‘s-Hertogenbosch. Waar liggen kansen, welke stip moet op de horizon  staan?

VNO-NCW ’s-Hertogenbosch werkte naar aanleiding van deze uitdaging een ondernemersvisie uit, samen met de Bossche bedrijventerreinen / Rabobank ’s-Hertogenbosch e.o. / Bossche Bouwkring.

Uitreiking en presentatie Visie ‘s-Hertogenbosch 2030

Hoe ziet die visie er dan uit? Op vrijdag 26 juni om 11.00 uur presenteren we de visie aan ondernemend ’s-Hertogenbosch en overhandigen we deze aan de burgemeester. In samenwerking met SAP wordt de overhandiging en de presentatie live uitgezonden, dus iedereen kan erbij zijn.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze online sessie door een mailtje te sturen naar Nicole de Roos via roos@vnoncwbrabantzeeland.nl. Na de aanmelding ontvang je de inloggegevens voor deze Zoom sessie.

Meer informatie >>

VNO-NCW 's-Hertogenbosch

VNO-NCW 's-Hertogenbosch

VNO-NCW ‘s-Hertogenbosch behartigt de belangen van het bedrijfsleven in de stad ’s-Hertogenbosch en omgeving en telt ruim 200 leden. Daarnaast zijn de acht bedrijventerreinen van ’s-Hertogenbosch gelieerd aan VNO-NCW Brabant Zeeland.

Meer over VNO-NCW 's-Hertogenbosch

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement