Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Zet je deuren open tijdens de week van Kijk Binnen Bij Bedrijven

Van 14 t/m 21 september kun je de deuren van jouw bedrijf open zetten voor werkzoekenden. Dan vindt namelijk de week van KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN plaats. Een initiatief van  Samen in de regio om werkzoekenden op een makkelijke manier kennis te laten maken met bedrijven in de regio en bedrijven op hun beurt kennis te laten maken met gemotiveerde medewerkers.

VNO-NCW Brabantse Wal organiseert KIJK BINNEN BIJ BEDRIJVEN in Bergen op Zoom e.o. met Samen in de regio en Werkcentrum Brabantse Wal. Mensen kunnen om verschillende redenen een bezoek brengen aan een bedrijf: op zoek naar (vrijwillgers)werk of een stageplaats, uit maatschappelijk oogpunt of interesse in het bedrijf uit nieuwsgierigheid. Bedrijven kunnen op deze manier personeel werven en hun naamsbekendheid in de regio vergroten.

Meld je bedrijf aan!

Hoe het werkt? Heel makkelijk. Meld je bedrijf of organisatie aan via deze website en vermeld op welke momenten je de deuren open zet. De inschrijving van belangstellenden ontvang je in jouw mailbox. Zij informeren je direct vanuit welke interesse zij aanmelden. Je bepaalt zelf wie je ontvangt en wanneer.

Voor meer informatie over het initiatief kijk op https://www.kijkbinnenbijbedrijven.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement