Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Petra Franken (Olympia) nieuwe voorzitter VNO-NCW Brabantse Wal

Per 1 juli ’20 is Petra Franken voorzitter geworden van VNO-NCW Brabantse Wal. De grootste belangenbehartiger en netwerker voor het bedrijfsleven in Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen en Tholen.

Petra Franken is sinds 2002 franchise-ondernemer van Olympia Uitzendbureau, het grootste uitzendbureau van Bergen op Zoom. Ze is als ondernemer geworteld in de regio en staat bekend als een betrokken Bergenaar. Met veel zin en ambitie neemt Petra het voorzitterschap de komende vier jaar op zich: “Door mijn oprechte interesse in de medemens, kan ik verbinden op een voor mij betekenisvolle manier”.

Ondernemersagenda

Prioriteit voor de komende jaren is onder andere het formuleren, actief uitdragen en verwezenlijken van een nieuwe Ondernemersagenda Brabantse Wal. Samen met de leden van VN0-NCW zal worden gewerkt aan een nieuwe toekomstvisie voor de regio vanuit het bedrijfsleven. Centraal hierin staan de thema’s bereikbaarheid, arbeidsmarkt en duurzaamheid.

Afscheid Liesbeth van Kerkhof

Het aantreden van Petra gaat gepaard met het afscheid van Liesbeth van Kerkhof die sinds 2017 voorzitter was van VNO-NCW Brabantse Wal. Liesbeth is eigenaar van ECB Taleninstituut in Bergen op Zoom. Onder haar leiding is onder andere het samenwerkingsconvenant met de gemeenten in de Brabantse Wal afgesloten om gezamenlijk te werken aan een mooier en ondernemersvriendelijkere regio. Petra Franken: ‘’Liesbeth heeft met enorm veel passie en daadkracht het voorzitterschap op zich genomen. Als VNO-NCW Brabantse Wal zijn we haar veel dank verschuldigd en zijn we blij te horen dat ze haar actieve betrokkenheid bij de vereniging doorzet’’.

Meer informatie over VNO-NCW Brabantse Wal?
Klik hier >>

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marcel Deryckere via 06-59 91 45 85 of deryckere@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement