Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Royal Cosun winnaar Koning Willem I prijs categorie Grootbedrijf

Royal Cosun in het Brabantse Dinteloord is de trotse winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf. De prijs werd op donderdag 16 mei uitgereikt in Zwolle door niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima. De vakjury van de Koning Willem I Prijzen was onder de indruk van de maatschappelijk relevante transitie die Cosun heeft ingezet en heeft waardering voor het ambitieuze plan en het meetbare succes op het gebied van duurzame transitie.

Royal Cosun (Dinteloord) is een internationale en toonaangevende agrarische coöperatie die bijna 125 jaar bestaat en in handen is van zo’n 8.100 telers van suikerbieten. Missie van het bedrijf is op een transparante en circulaire manier de volle potentie van planten te ontsluiten en om te zetten in waardevolle, plantaardige oplossingen.

Naast Cosun waren ook Lagemaat Sloopwerken BV uit Heerde (categorie MKB) en Fairphone (Plaquette voor duurzaam ondernemerschap) uit Amsterdam winnaars van de ‘Oscars’ van het Nederlandse bedrijfsleven. De drie winnaar laten met hun bedrijven zien dat succesvol ondernemerschap heel goed samengaat met de transitie naar een circulaire economie.

Wij feliciteren Royal Cosun van harte met het winnen van deze prestigieuze prijs!

Meer informatie over de Koning Willem I Prijzen >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement