Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kennismaken met: Paul Teeuwen, regiomanager VNO-NCW West-Brabant

Paul Teeuwen startte onlangs als onze nieuwe regiomanager West-Brabant. Samen met collega Johan Vincenten en Marjolein Deryckere neemt hij het bedrijfsleven in deze regio onder zijn hoede. VNO-NCW Brabant Zeeland is voor Paul geen onbekende organisatie. In 2021 rondde hij zijn hbo-opleiding bestuurskunde en overheidsmanagement af binnen onze vereniging met een onderzoek naar de invoering van zero-emissie zones en de gevolgen hiervan voor ondernemers. 

‘Aansluitend aan mijn afstudeerstage bij VNO-NCW Brabant Zeeland heb ik de master-opleiding Politiek, Beleid en Management aan de universiteit Leiden gevolgd. Deze opleiding heb ik deze zomer afgerond met een masterscriptie over samenwerkende belangengroepen. Ik ben erg enthousiast dat ik weer terug op het ‘honk’ ben bij VNO-NCW Brabant Zeeland. Voor mij een mooie en inspirerende organisatie om voor te werken.

In mijn rol als regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland ligt de focus voor mij op de regio Breda (Breda, Etten-Leur en Zundert). De komende tijd leer ik al mijn collega’s, de vereniging en betrokken partijen goed kennen. Ik kijk er heel erg naar uit om de ondernemers in deze regio, waar ik zelf ook woon, te leren kennen, met elkaar te verbinden en natuurlijk de uitdagingen waar ze mee te maken hebben aan te pakken.

De kracht van VNO-NCW Brabant Zeeland zit er wat mij betreft in dat we branche-overstijgend werken en ons focussen op het realiseren van een sterk en lokaal ondernemersklimaat en -netwerk.

Ben je ondernemer, directeur(-eigenaar), DGA of bestuurder van een bedrijf in de regio? Dan kom ik graag in contact om te kijken wat VNO-NCW Brabant Zeeland voor jou en je bedrijf kan betekenen. Ik heb er zin in!’

Vragen, meer informatie of kennismaken?

Neem contact met mij op via teeuwen@vnoncwbrabantzeeland.nl of
06 – 45 82 94 47

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement