Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Onderzoek expat center naar behoud internationaal talent

Aantrekken en behouden van internationaal talent is voor veel bedrijven een grote uitdaging.  Als ondernemer zul je je regelmatig afvragen wat nu de passende strategie daarvoor is. Op dit moment doet de Universiteit van Tilburg (UvT) in samenwerking met het Holland Expat Center South onderzoek naar verbeterruimte op dit onderwerp. Ook VNO-NCW Brabant Zeeland werkte hieraan mee.

Vragen als ‘Welke kansen zijn er nu om internationaal talent in mijn bedrijf in te passen’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat – bij gebrek aan Nederlandstalig talent – mijn bedrijf toch kan blijven groeien’, komen in dit onderzoek aan de orde. In het onderzoek is al een aantal bedrijven op deze onderwerpen geïnterviewd. De uitkomst van deze interviews vormt de input voor een brede enquête, die uiterlijk juni wordt verspreid.

Help je mee?

Met jouw hulp kunnen we goed in kaart brengen wat er nodig is om internationaal talent beter aan te trekken en te behouden. De resultaten van het onderzoek worden eind 2019 verwacht en deze worden in samenwerking met bedrijven vertaald in concrete  oplossingen. Neem hiervoor en voor meer informatie contact op met Ed Heerschap (Holland Expat Center South) via e.heerschap@eindhoven.nl of T. 06 – 51 30 47 57.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement