Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Netwerken verbinden

Op donderdag 4 april mochten onze leden samen met klanten van Rabobank Regio Eindhoven een kijkje nemen in de keuken van de innovatieve hotspot Additive Industries op Strijp-T. In dit bijzondere pand op een historische plek worden 3D metaalprinters gemaakt.

Zowel Marin Boon, directeur van Rabobank Corporate Clients Zuid-Oost Nederland, als onze voorzitter, Eric van Schagen, benadrukten tijdens het bezoek hoe belangrijk het is om de verbinding met elkaar op te zoeken om de regio nog verder te kunnen versterken.

Nieuwe generatie

Emile Aarts, Rector Magnificus Tilburg University, vertelde over de trends in dataland en welke kansen dit voor ondernemers biedt. ‘Het unieke aan deze tijd is dat er twee ontwikkelingen samen komen, namelijk een nieuwe generatie mensen en een nieuwe generatie technologie. Dat levert de nodige uitdagingen op’, aldus Emile. Ook pleit hij om naar een skills paspoort te gaan in plaats van het klassieke curriculum vitae. ‘Het gaat erom wat iemand kan, niet wat op het papiertje staat’.

Brainport

Wethouder Stijn Steenbakkers hield een vlammend betoog voor onze mooie Brainport Regio en riep de ondernemers op om mee te doen. ‘Laten we samen deze regio nog mooier maken. Ook hier liggen nog zoveel kansen om elkaar en de regio te versterken’.

Tenslotte deelde Ilko Bosman, CFO van Additive Industries, de ins en outs van het bedrijf, en kregen we een rondleiding door deze high-tech keuken. Vol inspiratie sloten we deze middag af met een gezellige netwerkborrel.

Ook deelnemen aan een bedrijfsbezoek of een van onze andere evenementen? Kijk dan op onze evenementenkalender. 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement