Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kennis – Kunde – Kassa – terugblik [video]

Hoe binden en behouden we talent dat we in Brabant opleiden? Wat maakt jouw bedrijf, stad en regio interessant om hier te komen werken en wonen? Deze vragen kwamen aan bod bij de bijeenkomst Kennis – Kunde – Kassa van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Ruim 100 ondernemers waren te gast bij CM.com in Breda en gastheer Jeroen van Glabbeek. ABAB Accountants en Adviseurs gaf tips n.a.v. de Miljoenennota en Roderik Ponds van Atlas voor Gemeenten legde uit waar talent graag woont werkt. Jeroen van Tol van MediaMarkt: “Ik kom zelf uit de regio en vind Breda een fantastische stad. Maar als ik de analyse van Atlas zag, dan is Breda eigenlijk niet zo aantrekkelijk als je zou denken. We moeten ervoor zorgen dat de regio aantrekkelijk blijft en nog aantrekkelijker wordt, zodat we net als Amsterdam en Rotterdam de mensen kunnen vasthouden.”

Marijn Helmons, Global HR Manager bij CM.com lichtte toe hoe CM.com talent werft, boeit en vooral bindt. Trudie Stalpers van CultuurCluster Roosendaal: “Het merendeel van de banen in de toekomst kennen we nu nog niet. Dus we moeten kinderen hierop voorbereiden. CM.com is een lichtend voorbeeld hoe je met de nieuwe generatie omgaat.'”

Natuurlijk konden de deelnemers daarna bijpraten en netwerken tijdens een geslaagde en gezellige borrel. Henry de Bruijn, QNP ict en telecom: “Ik vind de bijeenkomsten van VNO-NCW Brabant Zeeland leuk. Je kunt sparren met andere werkgevers en kennis delen. Ik haal tijdens zo’n sessie ontzettend veel op.”

Bekijk snel de onderstaande video voor een impressie en de ervaringen van de aanwezige ondernemers.

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen? Bekijk onze agenda >
Meer over het thema Arbeidsmarkt en onderwijs >

Videos

Impressie van de bijeenkomst Kennis - Kunde - Kassa en review van de aanwezige ondernemers.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement