Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Gewoon beginnen?

Ondernemen betekent voor Anne-Marie Rakhorst kansen benutten die zich voordoen en daarbij je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Sinds ze in 2000 Zakenvrouw van het jaar werd, deelt ze haar kennis en enthousiasme actief met een breed publiek. Ook is ze ambassadeur van en (bestuurs)lid bij verschillende duurzame initiatieven.

Gewoon beginnen? – blog

Ondernemerschap draait voor mij om het creëren van zoveel mogelijk positieve impact. Niet om minder uitstoten, minder produceren, minder vervuilen, maar om meer goede dingen doen. De overgang naar een circulaire economie kun je zien als de verandering van een systeem. En dat gebeurt vooral van binnenuit. Dat is wat ondernemers – groot en klein – doen: ze zetten hun ondernemerschap, creativiteit en innovatiekracht in en werken aan nieuwe, circulaire businessmodellen. Lees verder

Van duurzaam denken naar duurzaam doen

Op dinsdag 28 mei 2019 is Anne-Marie onze inspirerende gastspreker tijdens de bijeenkomst Van duurzaam denken naar duurzaam doen bij Capi Europe in Tilburg. Energietransitie, nieuwe energiewetgeving en circulaire economie, we hebben er allemaal van gehoord en we moeten er allemaal mee aan de slag. Tijdens de bijeenkomst willen we elkaar inspireren en zorgen dat ondernemers van elkaar leren. Ook besteden we tijdens de bijeenkomst aandacht aan de nieuwe Informatieplicht Energiebesparing, die vanaf 1  juli 2019 ingaat.
Meer informatie en aanmelden

Campagne WATT je moet weten over de Informatieplicht Energiebesparing
Meer ondernemersverhalen

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement