Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Maak kennis met met gedeputeerde Erik Ronnes

25 juni 2020 | 09.00 - 10.00 | Online sessie

Kom je ook kennis maken met gedeputeerde Erik Ronnes?

Afgelopen maand is het nieuwe college van Gedeputeerde Staten geïnstalleerd. Het college van Gedeputeerde Staten vormt het dagelijks bestuur van de provincie. Een van de gedeputeerden is de uit onze regio (Oost-Brabant) afkomstige Erik Ronnes. Erik heeft de portefeuille Ruimte en Wonen en is tevens bestuurlijk coördinator van de stikstofproblematiek. Erik was eerder vijfenhalf jaar wethouder in de gemeente Boxmeer en op drie dagen na vijf jaar Kamerlid in Den Haag.

Op donderdag 25 juni van 9.00 tot 10.00 uur gaat Erik met ons in gesprek. Hij licht het bestuursakkoord (2020-2023) “Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant” kort toe en vertelt wat volgens hem de grootste uitdagingen zijn, met name voor onze regio.

Gastheer tijdens deze sessie is Martin van Collenburg, voorzitter van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg én vicevoorzitter van VNO-NCW Brabant Zeeland regio Oost.

Vragen voor Erik?

Heb je vragen voor Erik, geef ze dan alvast door bij je aanmelding, dan zorgen wij ervoor dat hij ze kan beantwoorden. Ook tijdens de sessie kun je via de chatfunctie vragen stellen. Onze regiomanager Fleur de Best verzamelt de vragen en stelt ze aan Erik.

Aanmelden

Schrijf je snel in! Laat Nicole de Roos via roos@vnoncwbrabantzeeland.nl weten dat je interesse hebt in deelname.

Deze online sessie is exclusief voor leden van VNO-NCW Brabant Zeeland regio Oost en de leden van de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement