Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Duurzaam innoveren: haal inspiratie uit de snel veranderende wereld van automotive en mobiliteit

11 november 2022 | 07.45 - 10.00 (incl. ontbijt) | Automotive Campus | Helmond

Ben jij ook bezig met innoveren? Hoe zorg je dat je bedrijfsvoering op een duurzame manier toekomstbestendig en winstgevend is? De uitdagingen van het moment zijn talloos: energieprijzen, beschikbaarheid van grondstoffen, uitdagingen in de distributieketen, netcongestie en de war on talent. Duurzaam innoveren is nodig om hieraan het hoofd te bieden. Hoe pakken andere bedrijven dit aan?

In deze ontbijtsessie brengen we een aantal voorbeeld-ondernemers uit de automotive en mobiliteit in Brainport samen, die hier actief mee bezig zijn. Om elkaar te inspireren. En het gesprek over aan te gaan. Gedurende de ontbijtsessie zullen zij hun visie en aanpak pitchen en daarna gezamenlijk de discussie aangaan om van elkaar te leren. En inzichten te verschaffen in hoe duurzame innovatie de veerkracht van je bedrijf kan helpen bij de uitdagingen van dit moment.

Datum: Vrijdag 11 november 2022
Tijdstip: Vanaf 07.45 uur (incl. ontbijt)
Locatie: Automotive Campus 30 in Helmond
Deze bijeenkomst is speciaal voor leden uit de Brainportregio en voor de inhoud-verantwoordelijke op duurzaam innoveren binnen je organisatie. en staat in het teken van ontmoeting, inspiratie en interactie

Programma

7.45 uur   Inloop

8.00 uur   Welkom en ontbijt, opening door Lex Boon (directeur Automotive Campus)

8.30 – 9.30

Yvonne Vanlier – Munsters, DGA van Spuiterij Munsters. Dit familiebedrijf ontwikkelde een geautomatiseerde spuitstraat voor wegtransportmiddelen. En blijft daarin innoveren. Vanuit een drive om te verduurzamen en een prettige werkomgeving te creëren.

Alex Pap – CEO & Co-founder van XYZ Dynamics. Heeft als missie het versoepelen van de energietransitie door het ombouwen van bestaand commercieel vrachtvervoer naar elektrisch. Denk aan bestelbusjes en grondvoertuigen op vliegvelden.

Jeroen op ten Berg – Directeur-partner bij GBO. Duurzaam innoveren staat centraal bij dit internationaal, prijswinnend full-service designbureau. In de automotive en mobiliteitsector hielpen ze vele opdrachtgevers vanuit design en engineering en prototyping. Daarnaast produceert GBO voor diverse opdrachtgevers onderdelen en zelfs complete producten. Referenties met automotive raakvlakken zijn Rioned, Imants, Cabman, Alfen, Sekisui, Heliox en Imants.

09.30 u Napraten

10.00 u Einde bijeenkomst

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, dan kun je je eenvoudig en snel aanmelden via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement