Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Duw in de rug voor ondernemers met financieringsbehoefte

Om de regionale economie te stimuleren nam REWIN het initiatief om een Financieringstafel op te zetten. De Financieringstafel geeft West-Brabantse ondernemers met een financieringsbehoefte een duw in de rug door kennis, netwerk en financiering te bieden.

VNO-NCW Brabant Zeeland steunt dit initiatief. Marcel Dereyckere, regiomanager VNO-NCW West-Brabant: “Door leden te wijzen op het bestaan ervan, de mogelijkheden die het biedt en door een bijdrage te leveren aan de verschillende cases van ondernemers willen we helpen deze ondernemers de bomen door het bos van “financieringsland” te zien, want het aanbod is zeer divers.”

Succesvoller financiering verkrijgen

Aan de Financieringstafel komen ondernemers met een financieringsbehoefte in contact met verschillende financiers. Dat biedt ze de mogelijkheid zich tegelijk aan verschillende partijen te presenteren en met hen in gesprek te gaan over het het financieringsvraagstuk. Een efficiënte en effectieve aanpak met als doel het verkrijgen van financiering. [ Bericht vervolgt onder de foto]

Foto: Financieringstafel West-Brabant met vlnr: Marcel Beckers, Mathijs van Campenhout, Arie Meeuwissen (voorzitter), Joop van Eck, Marcel Dereyckere, Henk Rosman, Chris Cornet, Wibo van Hekken, Robbert van der Stelt en Wybren Hoestra

 

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) stelde 1,1 miljoen euro beschikbaar uit het MKB-actieplan om de zogenoemde regionale Financieringstafels op te zetten, samen met de NVB, de SRA, MKB Nederland en de stichting MKB Financiering.

Keijzer: "De regionale financieringstafels brengen de vraag van mkb-ondernemers en het aanbod van financiering bij elkaar."

Ook aanschuiven?

Eens in de zes weken komt de Financieringstafel West-Brabant bij elkaar om pitches van ondernemers te horen en adviezen te geven. De eerstvolgende tafel vindt plaats op 24 oktober 2019. Wil jij ook aanschuiven? Neem dan voor meer informatie en aanmelding contact op met Marcel Deryckere, regiomanager West-Brabant, E. deryckere@vnoncwbrabantzeeland.nl, M. 06 – 59 91 45 85.

Tot de deelnemende partijen behoren ABN AMRO, Rabobank, ING, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM).

 

Sluit je aan bij het grootste ondernemersnetwerk van Brabant en Zeeland

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement