Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Design thinking bij VanBerlo

Los gaan op een casus, en vooral creatief zijn en alle structuren even laten gaan. Wat een bevrijding is dat! Dat was een van de onderdelen van de ledenbijeenkomst bij VanBerlo op 14 mei jl. Han Toebast, Business Development & Strategy Director bij VanBerlo, nodigde onze leden uit om bij  eens een kijkje in zijn keuken te nemen. Met grote opdrachtgevers als Unilever, Rijkswaterstaat en Maxi-Cosi staat dit design- en innovatiebureau op Strijp-T midden in de schijnwerpers als het gaat om design thinking in Brainport.

Gevestigd in een oude energiecentrale van Philips op Strijp-T, het Innovation Powerhouse, is VanBerlo een van de pareltjes in de Brainportregio. Een goede reden om daar eens een kijkje te gaan nemen. Ondernemers namen plaats op de enorme trap centraal in het hippe en originele kantoor van VanBerlo.

Na het warme welkom door onze voorzitter Ronald Slaats, nam Han ons mee in de wereld van VanBerlo. Een sterk team, mooie opdrachtgevers, en vooral anders denken. Dat zijn de key elements die mede zorgen voor het succes van VanBerlo. De interactieve sessie zorgde voor een enorme energie en bom van creativiteit in de ruimte. Het resultaat: enthousiaste ondernemers die leren om anders naar hun eigen organisatie te kijken.

Kon je er deze keer niet bij zijn? Kom dan naar een van onze andere inspirerende evenementen in de regio!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement