Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Werksessies Midpoint Brabant – Veerkracht en innovatie van economie en arbeidsmarkt

Wat hebben bedrijven uit de logistiek, de maakindustrie en leisure nodig om weerbaar en wendbaar te zijn richting de toekomst? Tijdens drie werksessies gaan we met ondernemers uit deze sectoren aan de slag om antwoord te krijgen op deze vraag. De sessies vinden plaats op 17 september, 24 september en 8 oktober.

Mede door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden hebben we te maken met economische en arbeidsmarktuitdagingen die de hele samenleving raken. Vanuit die gedachte heeft Midpoint Brabant Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt aan Tilburg University, uitgenodigd om deze werksessies voor te bereiden en te begeleiden. Tijdens de werksessies onderzoeken we op basis van skillsprofielen of er binnen de genoemde sectoren -waar zowel krimp als groei plaatsvindt- nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan op het gebied van verduurzaming en digitalisering. Het doel is te komen tot een gezamenlijk handelingsperspectief.

Als economisch samenwerkingsprogramma van Middenbrabant is Midpoint Brabant de schakel tussen bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Hierbij vertegenwoordigt VNO-NCW Middenbrabant hierbij het bedrijfsleven.

Wil jij hier bij aanwezig zijn óf meer informatie? Neem dan contact op met Marloes Rijken via rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl of bel met 06-30341623.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement