Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Volle kracht vooruit met nieuw team VNO-NCW Brainport

VNO-NCW Brabant Zeeland begint het jaar goed met een fris nieuw team in de regio Brainport. Met Midas de Rooij en Annelien Schoormans in het zadel gaan we in 2023 volle kracht vooruit in het verder versterken, verbinden en inspireren van ondernemers in deze regio. We stellen ze graag even voor. 

Midas, regiomanager VNO-NCW Brainport: ‘Na het behalen van mijn Master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam trok ik de stoute schoenen aan en solliciteerde ik op de vacature van regiomanager Brainport bij VNO-NCW Brabant Zeeland.

Ik groeide op in de aanwezigheid van een familiebedrijf waardoor belangenbehartiging voor ondernemers mij specifiek aanspreekt. In het bijzonder in deze regio, want ik ben een echte Eindhovenaar. Daardoor zie ik met eigen ogen hoe Brainport zich razendsnel ontwikkelt, maar deze economische groei brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee voor het ondernemersklimaat.

De afgelopen maanden liep ik vooral veel mee met met collega’s van VNO-NCW Brabant Zeeland om alle ins en outs van de vereniging te leren kennen. Ik ben een echte verbinder met oog voor detail. Leden kunnen bij mij terecht voor vragen omtrent belangenbehartiging, voor kansen en uitdagingen die zij signaleren in de regio, of voor projecten en bijeenkomsten in Brainport waarbij wij als vereniging een faciliterende rol in kunnen nemen. Ik kijk er heel erg naar uit om me de komende jaren in te zetten voor onze leden in deze mooie regio, want er gebeurt genoeg!’

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Midas de Rooij via rooij@vnoncwbrabantzeeland.nl  of (06) 26 42 10 80

Annelien Schoormans, regiomedewerker VNO-NCW Brainport, neemt het stokje over van Puck van Dongen en heeft daarmee de verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de regio. Ze is de nieuwe spil in de regio en gaat alle praktische zaken rondom bijeenkomsten, events, communities, lidmaatschappen en het bestuur regelen.

‘Ik ben voornamelijk werkzaam geweest in de toeristische branche in binnen- en buitenland en afgelopen jaar in de logistiek. In beide branches vervulde ik ondersteunende functies waardoor mijn kracht ligt in het bewaken van overzicht en alles tot in de puntjes  organiseren en controleren. Ik kijk er naar uit om mijn kennis over de Brainportregio te vergroten en samen met Midas het bedrijfsleven en de regio te versterken.’

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Annelien Schoormans via aschoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl of (06) 26 76 20 91

Senior regiomanager VNO-NCW Brainport

Geri Wijnen maakte begin dit jaar de overstap naar VNO-NCW Co-creatie. Ze gaat hier aan de slag als projectmanager duurzame economie. De projectenorganisatie van VNO-NCW Brabant Zeeland heeft als missie om een duurzame economie op bedrijventerreinen te realiseren, waarbij het collectief aan de basis ligt: ondernemers onderling én samen met de overheid. VNO-NCW Co-Creatie helpt bedrijven en gemeenten in het aanjagen en organiseren van de benodigde samenwerkingen. ‘Met deze overstap volg ik mijn hart om me in te zetten voor een leefbare wereld voor onze en toekomstige generaties. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!’, aldus Geri.

Met het vertrek van Geri zijn we nog op zoek naar een senior regiomanager VNO-NCW Brainport. Ellen Kroese, directeur VNO-NCW Brabant Zeeland en Jan van Mourik, manager belangenbehartiging, nemen haar taken tijdelijk waar.

Wij wensen Midas, Annelien en Geri heel veel succes én plezier in hun nieuwe functie!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement