VNO-NCW West-Brabant | Programma april tot en met augustus

Eindelijk gaan we naar een periode met beter weer en hopelijk ook met versoepelingen van coronamaatregelen. Zodat ondernemen weer de ruimte krijgt en we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten.

Klik hier voor ons gevarieerde programma voor april tot en met augustus. Vooralsnog vinden deze bijeenkomsten digitaal plaats, maar we hopen dat een deel van de bijeenkomsten fysiek plaats kan vinden wanneer dit volgens de RIVM richtlijnen mogelijk is.

Heb je ondertussen al kennisgemaakt met onze nieuwe app? Hierin vind je alle bijeenkomsten en nieuwsberichten. Een omgeving waar je contact kunt leggen met andere leden en jezelf eenvoudig kan aanmelden voor de geplande activiteiten.

Mocht je het nieuwsbericht in de app (nog) niet hebben gelezen, onze gewaardeerde collega Vivian Schoormans vervult vanaf april de functie van Academy Manager binnen de vereniging. Hierin is ze verantwoordelijk voor de organisatie van de bijeenkomsten vereniging breed. Niet meer team West-Brabant dus, maar gelukkig nog wel in de organisatie van onze activiteiten!

We hopen je binnenkort bij een van onze activiteiten te zien. Heb je vragen, opmerkingen of uitdagingen waar we je bij kunnen helpen? Onze contactgegevens staan vermeld op het programma.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement