Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Tilburg-Waalwijk opnieuw logistieke hospot

Tilburg-Waalwijk verlengt zijn Logistieke Hotspot nummer 1 positie met een jaar. Voor de tweede keer is deze regio uitgeroepen tot belangrijkste Logistieke Hotspot van Nederland. In een enquête gaf een panel van 33 logistieke experts Tilburg-Waalwijk de meeste stemmen. West-Brabant eindigde één plaatsje achter Tilburg-Waalwijk op de tweede plaats.

Jeroen Bergen heeft als voorzitter bestuur VNO-NCW Brabant Zeeland ook zitting in het bestuur van Midpoint Brabant. "We dragen graag bij aan deze succesvolle samenwerking van ondernemers, onderwijs en overheid. De focus op innovatie, duurzaamheid en arbeidsmarktontwikkeling past bij ons en we zien dat Midden-Brabant volop in ontwikkeling blijft."

Op de website van Midpoint Brabant reageren wethouder Berend de Vries van Tilburg en Ronald Bakker van Waalwijk opgetogen op de verkiezing.

“Een eervolle en bijzondere prestatie”, zegt Berend de Vries, wethouder Economie van Tilburg. “In deze regio werken we hard aan de logistieke sector van de toekomst. Een sector die samen met ons zoekt naar een evenwicht in economische ontwikkeling, groei en werkgelegenheid enerzijds. En duurzaamheid, biodiversiteit, woonplezier en recreatie anderzijds. Dat de sector voor het tweede jaar op rij deze erkenning krijgt, is een felicitatie waard!”

Collega-wethouder Ronald Bakker van de gemeente Waalwijk vindt dat de prijs opnieuw een bevestiging is dat deze Brabantse regio er veel aan doet om juist in de logistiek een ondersteunende rol van betekenis te spelen. “Het prolongeren van de titel is voor ons één van de aanmoedigingen om daar mee door te gaan en de aanpak en strategie ook naar andere sectoren uit te breiden.”

De Logistieke Hotspot van het Jaar ranking is tot stand gekomen door middel van een enquête onder 33 logistieke experts. Een derde van de experts is werkzaam in logistieke vastgoedontwikkeling, 19 procent in de makelaardij, 19 procent in logistieke dienstverlening en 11 procent in consultancy en advies.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement