Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

TERUGBLIK Q&A DE WERKVLOER NA CORONA (INCLUSIEF TIPS VOOR WERKGEVERS)

Dat het werken op kantoor nooit meer hetzelfde zal zijn als voor de coronapandemie, werd duidelijk tijdens de online sessie op dinsdag 5 oktober jl. Met vier experts vanuit ABAB en ABAB Legal, 50 deelnemers en veel vragen vooraf en tijdens de bijeenkomst waren er voldoende onderwerpen om te bespreken.

Bij veel bedrijven lijkt het hybride werken zijn intrede te doen. Hoe ziet die mix tussen werken op kantoor en thuiswerken er dan uit? Dit is geheel aan de werkgever. Zowel juridisch als fiscaal is heel veel mogelijk. En er zijn maar weinig zaken verplicht, behalve de aspecten rondom arbo en zorgplicht. Maar hoe zit het nu met de reiskostenvergoeding? Ben je verplicht om een thuiswerkvergoeding te verstrekken en hoeveel is dit dan?

Veel van wat er tijdens de sessie besproken is vind je terug in het document ‘Thuiswerken: de werkvloer na corona’. Heb je nog vragen die je wilt stellen over dit onderwerp? Of andere onderwerpen die je in een nieuwe Q&A sessie wilt laten behandelen? Laat het ons weten.

Stuur jouw vragen naar academy@vnoncwbrabantzeeland.nl, dan gaan we er mee aan de slag!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement