Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Nieuwjaarsbijeenkomst BORT VNO-NCW

In uitdagende tijden is het noodzaak om samen op te trekken. Dus we gaan op 10 januari gezamenlijk proosten op het nieuwe jaar en hopen dat jij daar bij bent! Het thema van de nieuwjaarsbijeenkomst is ‘versnellen met hindernissen’. Er komt veel op ons af , van uitdagingen op het stroomnet tot het vinden van personeel. Maar bedrijven zijn creatief genoeg om deze hordes te nemen, dat zit in het DNA van de ondernemer. Aandacht voor elkaar en voor onze mensen is daarbij van groot belang. We benadrukken dit graag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, blikken kort terug en kijken vooral vooruit naar het nieuwe jaar.

Datum en tijd: 10 januari 2024, 15.00 uur
Locatie: Concertzaal Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Programma woensdag 10 januari 2024

15:00 uur   Ontvangst

15:30 uur   Opening en welkom

15:50 uur   Keynote doorProf. dr. Wim van de Donk’ en uitreiking BORT-prijs

17:00 uur   Proosten op het nieuwe jaar

Wim van de Donk – Keynote

Hoofdspreker tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is prof. dr. Wim van de Donk, thans rector magnificus en voorzitter van het College van Bestuur van Tilburg University. Van 2009 tot 2020 was hij Commissaris van de Koning in Brabant. Zijn professie is bestuurskunde en vanuit zijn kennis en ervaring zal hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zijn visie geven op actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Hij staat bekend als een boeiend spreker met groot inzicht in mens, ondernemer en samenleving.

Foto: Tilburg University

Genomineerden BORT-prijs

Fiori Project, Heskon en SB Supply Europe dingen mee naar de felbegeerde BORT-prijs 2023, die wordt uitgereikt op woensdag 10 januari 2024, tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van BORT en VNO-NCW Midden-Brabant!
Het is dan de 29ste maal dat deze prijs wordt uitgereikt; een prijs ‘van en voor ondernemers’ voor een collega-onderneming, die het verdient in het zonnetje te komen te staan.

 

 

 

Martin Huijbregts (Fiori), Hannes de Jong (Heskon) en Sander Berendsen (SB Supply) zijn uit meer dan 20 kandidaten door het BORT-bestuur geselecteerd als kanshebber voor de BORT-prijs 2023. De jury, onder leiding van wethouder Bas van der Pol, staat voor de uitdagende taak om de uiteindelijke winnaar te kiezen.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement