Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuw kernteam Moerdijk VNO-NCW Brabant Zeeland maakt werk van toekomstbestendige ondernemersagenda

VNO-NCW Brabant Zeeland heeft een nieuw kernteam voor het grootste bedrijventerrein van Noord-Brabant: Moerdijk. Het team, dat bestaat uit een brede vertegenwoordiging van Moerdijkse bedrijven, bouwt samen met de leden van de ondernemingsvereniging aan een sterk en toekomstbestendig netwerk voor het bedrijventerrein.

Het kernteam bestaat uit:

  • Chris Schouwenaars van AD International
  • Peggy Kakebeeke van Euro-Rijn XL
  • Gerard de Groot van A2B-online
  • Goof Rijndorp van Bras Fijnaart
  • Michiel Jansen van Shell Nederland

Optimaal ondernemersklimaat Moerdijk

Het kernteam gaat de komende tijd samen met de leden aan de slag om een ondernemersagenda op te stellen voor een toekomstgericht en optimaal ondernemersklimaat in Moerdijk. Thema’s hierbij zijn arbeidsmarkt en onderwijs, milieu en duurzaamheid en infrastructuur en ruimte. Peggy Gerard en Michiel Jansen richten zich daarbij op de haven en het industrieterrein. Chris Schouwenaars en Goof Rijndorp op de kernen Fijnaart, Dintelmond en Zevenbergen.

Over VNO-NCW Brabant Zeeland

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We maken ons hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Brabant en Zeeland, voor bedrijven in het algemeen en voor onze leden in het bijzonder. Daarbij staat een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin steeds centraal.

We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. VNO-NCW Brabant Zeeland biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en anderen kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

03.02.20

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement